DEJAN NAKON RASKIDA ZADAO JOŠ JAČI UDARAC: Aleksandru će ovo slomiti u deliće!

Nakon raskida sa Aleksandrom Nikolić, Dejan Dragojević obrisao je sve fotografije sa njom!

Tokom jučerašnjeg dana Dejan Dragojević oglasio se i potvrdio da je doneo odluku da raskine sa Aleksandrom Nikolić, jer je primetio njeno flertovanje sa Filipom Carem, ali i provokacijama koje konstantno upućuje Zvezdanu Slavniću. 

 Neću da se budim svako jutro da gledam da li me je devojka prevarila ili ne. Neću da svaki dan tumačim da li je bilo pogleda ili ne. Ne treba mi devojka koja sedi i druži se sa svima tamo, naglasio sam joj i preneo joj informacije da to ne sme da radi, da me to povređuje – rekao je Dejan na svom Jutjub kanalu i dodao:

– Tvrdim da je Aleksandra jedna od najpokvarenijih ljudi koji su ušli u rijaliti. Kaže da me voli, a svim što radi meni čini zlo. Njena komunikacija sa Zvezdanom je počela da mi smeta kada je sedela na garnituri pored njega, međutim, svaki put sam sam imao priliku da joj dam do znanja da to ne radi. Kada se pomirila sa Miljanom, shvatio sam da je mnogo veća želja da pristupi Zvezdanu jer su Miljan i Zvezdan dobri. Povredila me je prvo sa čokoladicom, a tad je želela da napakosti Milici Veselinović. Milica je osetila da Aleksandra ima kvarne namere prema njoj. Aleksandra ima svoje ciljeve koje mora da pobedi -rekao je on.

Ono što je sada Dejan uradio nije nikoga šokiralo, jer je to uradio i nakon raskida sa Dalilom Dragojević. Dragojević je obrisao sve fotografije sa Instagram profila na kojima je bio sa Aleksandrom, piše Republika. Sve uspomene sa egzotičnog letovanja su otišla u smeće. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare