„BOLJE DA ĆUTI DA SE NE SAZNA KOJE SU ČIKE ZBOG NJEGA NOSILE KONDONE“! Taki besan ZAPRETIO Brendonu, raskrinkaće sve zbog Maje

Prijateljsto između Maje Marinković i Branislava Brendona Radonjića, koji su bili nerazdvojni od Zadruge 2, puklo je. Bila je dovoljna samo jedna bezazlena svađa zbog hrane pa da Brendon i Maja konačno kažu šta misle jedno o drugome.

Radonjić je u naletu svađe ispričao kako je nekoliko puta imao seks sa Majom i da je tada bio primoran da koristi zaštitu kako mu Marinkovićeva ne bi prenela polne bolesti.

Njegove optužbe razbesnele su Majinog oca, Radomira Takija Marinkovića, koji je u razgovoru stao u zaštitu svoje mezimice ne birajući reči za kontroverznog učesnika rijalitija.

– Pobegao sam iz Beograda na nekoliko dana kako bih se sklonio od haosa koji se dešava u Zadruzi, ali nemam mira ni trenutka zbog takvih parazita kakav je Brendon. Nije mi jasno da čovek koji je evidentna kadruša i žena misli da će iko poverovati da je ikada legao sa lepšim polom, a kamoli spavao sa nekom ženom. Maja mu ništa loše nije uradila time što je javno rekla da voli isti pol – naveo je Marinković, pa dodao da je Radonjić još jedan u nizu koji se zarad marketinga ogrešio o njegovu mezimicu, prenosia Kurir.

– Najtužnije od svega jeste što je Maja uvek pomagala tom gmizavcu. Čak i kada su svi bili protiv njega, družila se sa njim i van rijalitija. Ne znam kako ga nije stid da kaže da je imao seks sa njom i da je stavljao kondome kako bi se zaštitio. Nemam ništa protiv gej populacije, ali imam protiv gej ljudi koji se zarad kadra predstavljaju kao mačo muškarci koji spavaju sa ženama. Njega žene privlače koliko i mene muškarci. Taj više voli p*nis nego hleba da jede. Neka se sabere pre nego što u javnost ispliva koje su sve čike zbog njega stavljale kondome – zaključio je Taki.

Radonjić: Maja je sponzoruša

U naletu žestoke svađe, Brendon je optužio Maju da se s njim, nakon završetka rijalitija, družila isključivo zbog interesa.

– Snimili smo nekoliko videa za moj Jutjub kanal i ja sam hteo da joj se revanširam i da joj nešto poklonim. Ona je htela patike koje koštaju 1.000 evra i ja sam joj njih kupio. Bila je u vezi sa Pecom, koji je stariji od nje, isključivo zbog novca – rekao je Brendon.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare