VERUJEMO U SEBE I ONO ŠTO RADIMO: Evo šta je Aleksandar Mitrović poručio pred ključni okršaj sa Švajcarcima! 

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović izjavio je danas na konferenciji za medije da je ubeđen da će naša reprezentacija izboriti plasman u osminu finala Mundijala u Kataru ako bude igrala onako kako ume.

Popularni Mitar istakao je da je ovaj tim već pokazao da je najbolji kada je to najpotrebnije.

„Verujemo u sebe i ono što radimo. Verujemo i da ćemo sutra odigrati dobru utakmicu i da ćemo proći dalje“, poručio je srpski as.

Mitrović smatra da će detalji odlučiti ishod meča.

„Po mom mišljenju, odlučiće detalji. Koncentarcija, želja, htenje, volja… Na ovom nivou, utakmice uvek odluče detalji“ rekao je srpski napadač.

Mitrović nije želeo da se osvrće previše na meč koji su ove dve selekcije odigrale pre četiri godine u Rusiji.

„Sa naše strane nema bilo kakvih problema u odnosu na četiri godine. Ovde su sada i drugi igrači, nova utakmica, nova atmosfera. Šta će protivnik da radi, navijači, na to ne možemo da utičemo. Fokus je na nama, da odigramo kako selektor traži od nas. Ako odigramo kako znamo proći ćemo dalje“.

Na pitanje da li razmišljaju o osmini finala i Portugalu kao eventualnom protivniku, Mitrović je istakao da ne idu toliko unapred.

„Fokus je samo na meču sa Švajcarskom. To je jedna od najbitnijih utakmica za nas u poslednjih par godina“, jasan je Mitrović.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare