PRIZNALA EMOCIJE PREMA CARU!? Milca otvorila dušu: Svi su provalili da sam srećna! 

Zadrugarka Milica Veselinović je danas kod Drveta mudrosti pričala o pogledima između nje i zadrugara Filipa Cara, a zatim priznala da joj se čini da on flertuje sa njom
Milica Veselinović je Drvetu ispričala detalje o njihovom dosadašnjem odnosu.

– Ja sam tek sinoć shvatio da ima nešto između tebe i Filipa? – upitalo je Drvo.

– Ma, on i ja smo popričali i tako. Zadrugari su komentarisali svašta, ali mi smo samo popričali. On mi je jutros poželeo laku noć – rekla je Milica.

– Ne sećam se da ste vi bili u dobrim odnosima prošle godine – upitalo je Drvo. 

– On se meni izvinio nakon izlaska. Moram priznati da je to normalno, ovo nam je prvo viđanje nakon „Zadruge 5“. Osećam se okej što je došao, videćemo kakav će biti naš odnos, rekao mi je da sam se ponizila ove godine, i to je to – rekla je Milica. 

– Milice da li se tebi sviđa Filip? – upitalo je Drvo.

– Kako to misliš Drvo? – upitala je Milica.

– Tvoj odgovor mi je mnogo rekao – dodalo je Drvo.

– Ne, ne sviđa mi se, ne, sviđa mi se. Ravnodušna sam, ali je imao lepe gestove sa pesmama sinoć kada me je pogledao. Na primer „Dođi ove noći“ tu me je baš oduševio. Nakon toga sam videla da je prevrnuo očima kada me je Sauer pomazio po kosi. Neću to reći zadrugarima, malo ću zaviti u foliju, ja ne mogu da se opustim ispred njih, videćemo kako će ići… On se nasmejao kada je krenula pesma, i uperio prst u mene, to je bio kao neki slatki flert. Idem po kući kao da sam spavala satima, ja idem po strani sada, jer su svi provalili da sam srećna – priznala je Milica.

– Nisu tu čista posla, slatka si Milice kada se tako smeškaš – reklo je Drvo.

– Sve ide lagano, neću da brzam, pustiću sve da ide lagano – rekla je Milica, pa upitala Drvo:

– Šta ja da uradim da mi pustiš onu pesmu? – upitala je Milica.

– Jedna tajna, jedna pesma. Ti bi da čuješ pesmu, ali obzirom na to da nemaš tajnu, ja ću ti izaći u susret – reklo je Drvo, a Milica je bila oduševljena.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare