VOJAŽ OD SAŠE POPOVIĆA KUPIO STAN OD 275.000€ – Tinejdž zvezda se seli u penthaus na Bežanijskoj kosi!

Pevač Mihajlo Veruović Vojaž kupio je stan od Saše Popovića za 275.000 evra, saznaje Informer! Tinejdž zvezda je odlučila da svoju prvu nekretninu pazari u luksuznom kompleksu u naselju Bežanijska kosa, koji je pre 15 dana počeo da zida bivši vlasnik „Granda“.
Vojaž je presrećan zbog kupovine nove nekretnine.

– Od Saše Popovića kupio sam penthaus od 110 kvadrata. Srećan sam što sam ga pazario dok je još u izgradnji, jer mi je cilj bio da ga platim po što manjoj ceni. Kada se ceo kompleks završi, kvadrat će biti mnogo skuplji, a ja nemam baš toliko novca – priča Vojaž za Informer i otkriva kako je došlo do toga da stan kupi od Popovića:
– Na turneji u Americi upoznao sam Sašinog prijatelja Baneta Bojanića. Rekao mi je da Popović gradi zgrade. Onda me je povezao sa Viki Miljković, koja mi je pokazala pet projekata, a ja sam izabrao jedan.

Skočila cenaSaša Popović kaže da je Vojaž prvi kupac, ali nije jedini.

– Pre godinu dana, kada smo započeli projekat, kvadrat je koštao oko 2.500 evra. Oni koji su tada potpisali ugovor imali su sreću jer je sada prosečna cena kvadrata već oko 3.000 evra. Stanove su kaparisali mnogi pevači i njihova deca, ali neću da otkrivam imena – priča Popović i dodaje da će u tom kompleksu živeti i njegova deca:- Ostavio sam dva stana i dva lokala za ćerku i sina. Naša kuća je odmah preko puta kompleksa, tako da ćemo biti blizu.

Neće u penziju

Popović kaže da je odlučio da investira u građevinski posao pre dve godine, kada je sa Lepom Brenom prodao „Grand“.

– Razmišljao sam gde da uložim novac. Nisam hteo da ga „prosipam“ u inostranstvu, već u Srbiji. Sa poslovnim partnerima kupio sam plac na Bežanijskoj kosi, čekali smo 11 meseci građevinsku dozvolu i sad smo krenuli sa gradnjom – priča Saša i dodaje da je tada malo falilo da se penzioniše i odustane od svega:
– Posle prodaje „Granda“ otišao sam sa suprugom Suzanom tri meseca na odmor. Rekao sam joj da mi je dosta i pevača i „Zvezda Granda“ i da ću samo da uživam. Izdržao sam dva meseca i više nisam znao šta ću sa sobom. Tada sam rekao: „Ma ima da radim, kakva penzija!“ Rad održava čoveka, volim da budem stalno u pokretu.  

Viki: Zbog korone sam postala agent za prodaju nekretnina

Viki Miljković kaže da je prodajom nekretnina počela da se bavi jer nije mogla da peva tokom pandemije koronavirusa.
– Zbog pandemije sam bila godinu i po bez posla. Zato sam počela da se bavim prodajom nekretnina, a i zato što sam imala dosta slobodnog vremena. Skoro dve godine sam u ovom poslu i baš sam zadovoljna. Zadužena sam za prodaju Sašinog kompleksa, a kupcima nudim i dodatnu uslugu – opremanje stanova – priča pevačica i dodaje da je polagala za licencu za agenta za nekretnine:
– Učila sam građevinu, prava, marketing, finansije… Najteži predmet mi je bila građevina, ali uspela sam!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare