U BEOGRADU SE U NOVEMBRU DESILE 4 PUCNJAVE! U sačekušama ranjeno četvoro muškaraca, prva bila na Zvezdari, a poslednja u Resniku

Ranjavanje Nemanja S. (30) u beogradskom naselju Resnik je zapravo četvrta pucnjava od početka meseca novembra u Beogradu.

Podsetimo, Nemanja S. sinoć je teško ranjen nakon što ga je nepoznati napadač izrešetao sa nekoliko hitaca u sačekuši ispred kuće njegove devojke. Nemanja je tom prilikom zadobio tešek povrede i ranjen je ua zadnjicu, leđa i noge, a kolima Hitne pomoći prevez je u Urgentni centar.

– Nakon ranjavanja Nemanja je ostao da leži u lokvi krvi, a njegova devojka Jelena Milovanović, inače, bivša rijaliti učesnica pozvala je pomoć. Napadač je u automobilu marke „BMW“ pobegao u nepoznatom pravcu i za njim se intezivno traga – navodi sagovornik, a mogući motiv pokušaja ubistva utvrdiće dalja istraga.

Naime, poslednja pucnjava dogodila se 11. novembra na Košutnjaku kada je nepoznati napadač pucao u obe noge Dejanu V. (47) ispred balona za mali fudbal.

– Dejan V. ranjen je u sačekuši kada ga je napadač čekao na trim stazi i kada ga je ugledao ispalio je sedam, ili osam hitaca iz neposredne blizine. Za napadačem se i dalje traga – podseća naš izvor i dodaje da je dva dana pre toga bila pucnjava na Banovom Brdu i da je tada ranjen mladič Dejan G. (19).

– Dejan je ranjen dok je bio u automobilu i čekao da se upali zeleno na semaforu. Ranjeni mladić je bio u kolima na semaforu i jedan mladić je pritrčao i ispalio nekoliko hitaca u njega. On je počeo da zapomaže i kuka, nije očekivao da neko hoće da ga upuca. Mladić koji je pucao, kako smo čuli odma je počeo da trči sa pištoljem u ruci.

Nikola R. (29) ranjen je 1. novembra i to na Zvezdari kada je maskirani napadač ispalio nekoliko hitaca u njega i tom prilikom je pogođen u stomak.

– Ranjeni je poznat od ranije policiji po nasilničkom ponašanju, prodaji narkotika i ugrožavanju sigurnosti – kaže izvor.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare