RIJALITI ZVEZDA TVRDI DA SE PLAŠI ZA SVOJ ŽIVOT! Miljana: Bebica preti da će ubiti mene, pa sebe završiću kao Ksenija Pajčin!

Nenad je psihopata * Poludeo je jer sam ga prevarila sa Zolom * Videćete kad jednog jutra Jovana Jeremić u jutarnjem programu saopšti: ‘Ubijena Miljana’, kaže Kulićeva

Miljana Kulić kaže da se plaši da će završiti kao pokojna pevačica Ksenija Pajčin! Problematična Nišlijka otkrila je u „Zadruzi“ da joj dečko Nenad Macanović Bebica svaku noć preti kako će ubiti nju, pa sebe! 

Ljubomoran

Ona je ispričala da je preduzimač iz Beograda poludeo jer ga je već dva puta na njegove oči prevarila s bivšim momkom Lazarom Čolićem Zolom.

– Završiću kao Ksenija Pajčin, koju je ubio Petar Kapisoda zbog ljubomore! Nenad mi svaku noć ispod pokrivača govori:“Budalo, volim te, ne mogu da živim bez tebe! Ako nastaviš da gledaš u Zolu, ubiću tebe, pa sebe.“ U početku ga nisam shvatala ozbiljno, ali kad je nastavio to da ponavlja, počela sam da se plašim. On je psihopata. Videćete kad jednog jutra Jovana Jeremić u jutarnjem programu saopšti: „Ubijena Miljana!“ Ljudi će da kažu:“Bio je dobar samo Mariji Kulić“ – rekla je Miljana i dodala da je već jednom pokušao da ih ubije:

Sve je lažMiljana, ne lupaj gluposti! Nikad te ne bih povredio Nenad Macanović Bebica

– Vozili smo se kolima po Nišu i svađali. On se toliko iznervirao da je namerno udario automobilom u semafor! Imao je ludački pogled u očima. Otad se plašim da se vozim s njim kolima.

Rijaliti zvezda je potom otkrila da će, i pored toga što ga se plaši, s Nenadom napustiti „Zadrugu“:

– Dogovorili smo se da uskoro odemo kući. Shvatila sam da ne mogu da živim u istom prostoru sa

Zolom i da ga gledam s drugim devojkama. I Bebica smatra da treba da napustimo rijaliti da ne bih patila i plakala.

Dok je Kulićeva pričala, Macanović je ćutao pognute glave, a zatim ju je optužio da laže!

Ludilo
Svađali smo se u kolima i Bebica se namerno zakucao u semafor. Imao je ludački pogled
Miljana Kulić

– Ne lupaj gluposti! Nikad te ne bih povredio! Nikada ti ružnu reč nisam rekao, a kamoli pomislio da te udarim ili ubijem. Što se tiče incidenta s kolima, zaobišao sam rupu i malo zakačio ivičnjak. Da sam udario u semafor, auto bi bio oštećen. Stvarno nije u redu da izmišljaš takve stvari i od mene praviš monstruma!

Uznemirila se

Miljanina majka Marija bila je zatečena onim što je njena ćerka javno iznela, pa je počela da viče na nju:

– Zašto mi nikada do sada nisi rekla da ti je pretio da će da te ubije?! Ili lažeš ili si luda! Ako ti je to rekao, zašto si i dalje sa njim?!
Miljana je samo slegla ramenima, okrenula se i otišla da zapali cigaru.  

Aleks: Plašim se da
me je Dejan ostavio

Aleks Nikolić kaže da se mnogo plaši da ju je dečko Dejan Dragojević ostavio. Starleta se zabrinula kad je čula da cimeri pričaju kako je, posle Zvezdana Slavnića, bacila oko i na Marka Markovića.

– Brinem se da me je Deki ostavio. Baš imam neki loš osećaj. Nameštaju mi priče sa Zvezdanom i Markom da bi nas rastavili – požalila se Aleks.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare