LAJAVCU MALOM ĆETE DAVATI 40 DANA VRLO BRZO! Vukotićevom kumčetu upućene pretnje smrću, njegova advokatica prijavila policiji 

Mateja Đuranović, inače kumče Jovana Vukotića, ubijenog vođe škaljarskog klana, dobio je pretnje smerću koje je prijavio policiji u Crnoj Gori. 

Kako kaže njegova advokatica Jelena Stanković, porodici Đuranović je prećeno više puta, a naročito Mateji.

– Poslednji događaj desio se 24. novembra, kada je putem pretećih poruka i oštećenja na automobilu izvršena direktna pretnja. Prvi slučaj se desio sestri Mateje Đuranovića, oko 17.30 časova kada je ista na automobilu koji je bio parkiran u jednoj podzemnoj garaži u Budvi zatekla preteće poruke ubistvom, a koje su upućene njenom bratu Mateji. Istog dana, je i majka Mateje Nikolina, zatekla na svom automobilu ispred jednog hotelskog parkinga u Tivtu preteće poruke, u kojima se navodi „Nikolina čuvaj svoje dete tu smo„, kao i „Iver ne pada daleko od klade, lajavcu malom sa Instagrama ćete davat 40 dana vrlo brzo, odmaraćeš“ – tvrdi advokatica Jelena Stanković i dodaje da je navedeni događaj doveo do ugražavanja sigurnosti porodice Đuranović, da su isti u strahu za svoj život i bezbednost, a naročito za život i bezbednost Mateje Đuranovića.

– Povodom navedenog događaja smo obavestili nadležne organe Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore, te podneli krivičnu prijavu. Nadamo se da će isti što pre rasvetliti navedeni događaj – kaže Stankovićeva i napominje da se Mateja Đuranović neosnovano kriminalizuje, iako je reč o osobi koja ima samo 18. godina, koja je neosuđivana i koja nema veze sa kriminalnim delatnostima, niti kriminalnim klanovima.

Pretnje smrću

– Želela bih da apelujem na nadležne organe MUP Republike Crne Gore da preduzmu sve neophodne radnje i mere kako bi zaštitili porodicu Đuranović, odnosno istima garantovali bezbednost i sigurnost – kaže advokatica.

Podsetimo, ime Mateje Đuranovića našlo se u medijima krajem septembra kada se pojavila informacija da je Radoje Zvicer, vođa kavačkog klana, likvidiran u Panami. Ova informacija ubrzo se ispostavila kao netačna, a na jednom Instagram profilu osvanule su objave u kojima je pisalo kako Đuranović slavi ubistvo Zvicera.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare