PODSTAKLA ME JE DA M*STURBIRAM I TAD MI JE OTVORILA NOVI SVET S*KSA! Glumica iskreno o koleginici: Nikada to neću zaboraviti!

U svom podkastu „Bebo, ovo je Keke Palmer“, američka glumica i pevačica Keke Palmer podelila je savet holivudske glumice Vupi Goldberg koja je promenio njen stav prema sopstvenoj seksualnosti.

– Nikada to neću zaboraviti. „Jednom sam bila u tok šou „The View“ kada smo razgovarale o seksu i Vupi Goldberg mi je rekla: ‘Molim te, samo počni da masturbiraš’ – priseća se 29-godišnja Palmer.

Od tada se njeno shvatanje seksa potpuno promenilo. Ona je rekla da je oduvek mislila da treba da obezbedi da druga osoba doživi satisfakciju i da je u tom procesu zanemarila sebe.

– Uvek sam mislila da nekome moram da učinim ovu uslugu – objasnila je glumica i dodala da njeno zadovoljstvo potiče od zadovoljstva partnera.

– Bilo je depresivno i nije bilo dovoljno, pa sam u jednom trenutku pomislio ‘Ovo nisam ja!’ Dakle, pokušavala sam da shvatim šta mi odgovara – nastavila je.

Takođe, ispričala je kako su na njen stav prema seksu i njeno rano razumevanje šta je to i kako treba da funkcioniše u velikoj meri uticale ‘pornografske simulacije seksa’, kako je to sama opisala.

– Nikad nisam imala srećan kraj – rekla je ona, objašnjavajući da je više satisfakcije pronašla u mirnijem i emotivnijem doživljaju. Jedna stvar koja ju je iznenadila kada je poslušala glumičin savet i počela da istražuje svoje zadovoljstvo jeste da je ono što je želela privatno bilo nešto sasvim drugačije od onoga što je javno izražavala.

– U svakodnevnom životu sam veoma performativna. Dajem sve što imam, a ono što sam naučila i shvatila kako sam sazrevala, to apsolutno nije vrsta seksa koju želim da imam – zaključila je ona, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare