ANA NIKOLIĆ PONOVO UDARILA NA MIŠU GROFA! Pevačica ne krije netrpeljivost: „Napala sam ga zbog moje TRAUME IZ DETINJSTVA!“

Pevačica Ana Nikolić javno je isprozivala Mišu Grofa, oca pokojnog Vidoja Ristića zbog sukoba njegovog sukoba sa Nikolinom Pišek. 

Ana se sada ponovo oglasila ovimn povodom, te nije poštedela Mišu. 

– Njega sam napala zbog ljudskost, ja nemam pojma ni ko je Miša Grof. Sećam se kada mi je umro otac iz vojnog odseka su zvali da traže fiksni telefon koji je moj otac igrom slučaja nekoliko dana pre smrti doneo kući da ga vratimo, čitala sam šta je radio Miša Grof i kako se ponaša. Meni to nije normalno, e i ja imam tu traumu iz detinjstva i zato sam tako reagovala – kaže Ana Nikolić za Pink i dodaje:

– Iz mene je izašlo ono ljudsko, jer ja znam kako je meni bilo. Ne baš tako surovo, ali je to ta priča – kaže Nikolićeva.

– Ovo je nečuveno! Nimalo viteški… Ponajmanje grofovski. Ali sve sam ja to doživela kad je moj otac umro u istim tim godinama, 44… Sramota! Sve i da je „sve istina“… Čoveče božji, sahranio si sina! – obratila mu se Ana pre nekoliko meseci.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare