DUŠKO TOŠIĆ SE POMIRIO SA LJUBAVNICOM, PA JE ODVEO U DOHU: Karleuša od MUKE pobegla iz zemlje (FOTO)

Ana Jovanović došla je u žižu javnosti zbog afere sa fudbalerom Duškom Tošićem, suprugom Jelene Karleuše, a sada su uhvaćeni na istom mestu u istom trenutku, dok se pevačica baškari po Dubaiju.

Ana Jovanović, poznatija po aferi sa mužem pevačice Jelene Karleuše, jedno vreme povukla se iz javnosti i nije želela da se oglašava po pitanju njene afere sa fudbalerom Duškom Tošićem. Međutim, sada je pokazala da se nalazi u Kataru, gde svim srcem navija za Srbiju. 

To ništa ne bi bilo čudno da se na istom mestu u isto vreme našao i Duško Tošić, za kog se spekulisalo da provodi slobodno vreme sa ovom atraktivnom devojkom, te da je navodno obasipa skupocenim poklonima i pažnjom. 


Na Instagram profilu oboje su se pohvalila da su večeras na licu mesta utakmice Srbije protiv Brazila okviru prvog kola grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru. 

Printscreen Instagram
Printscreen Instagram


Sa druge strane, Duškova još uvek zakonita supruga, Jelena Karleuša za to vreme se baškari po Dubaiju, što je i pokazala na Instagram profilu. Ona je objavila fotografiju kako podržava iz Dubaija naše Orlove, a pored nje je njena koleginica Milica Pavlović. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare