ŠOKANTNE TVRDNJE PRED POČETAK SP! Navijači satima bez vode na pustinjskoj vrućini, obezbeđenje poručuje: Deci neće biti prijatno! 

Uprkos ogromnim vrućinama koje su normalne za Katar i u ovo doba godine, organizatori nisu obezbedili vodu za piće navijačima koji satima stoje u redu, ispostaviće se – uzalud!

Britanski „Dejli mejl“ je doneo prilično neverovatne informacije o stanju u Kataru uoči početka Svetskog prvenstva i situacija ne deluje sjajno.

Organizatori su najavili da će Mundijal 2022. godine biti najbolji ikada, međutim i pre njegovog početka, došlo je do velikog problema.

U Fan zoni koju će navijači moći da posećuju u Dohi, i u kojoj će moći da gledaju mečeve moguće je kupiti zvaničnu vodu turnira za 2,3 evra po flaši.

Kako na tom mestu može da stane 40.000 navijača, očekuju se ogromni redovi za vodu, dok u isto vreme nisu obezbeđene javne česme, prenosi „Dejli mejl“.

Isti izvor je pisao da je zbog vode ispao veliki problem tokom Fan festivala u subotu jer je veliki broj navijača čekao na ulazu po suncu i temperaturi iznad 30 stepeni Celzijusovih.

Veliki redovi su bili formirani pred otvaranje Fan parka, a na mestu na kojem se prodaje voda za kupovinu su potrebne narukvice, a navijači na licu mesta ne znaju kako da dođu do njih.

„Čekali smo duže od dva sata. Ne možemo nigde da kupimo vodu, a nismo poneli ništa sa sobom. Ne znamo kada ćemo ući unutra, obezbeđenje ne zna ništa, nadamo se da ćemo ući uskoro“, rekli su navijači reprezentacije Meksika koji su se našli pred ulaskom u Fan park.

Postojao je dugačak red na obe strane parka, a jedan je na kraju i zatvoren, pa su mnogi ostali bez prilike da uđu, a poseban problem zadesio je porodice sa decom kojima je savetovano da ne ulaze jer se deca neće osećati prijatno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare