RADOVAC TREBAO DA UBIJE ŠARCA, ALI SE PLAN PROMENIO: I ON je bio pripadnik klana Džonija sa Vračara, doživeo je JEZIVU sudbinu! 

Pokojni Aleksa Vasiljević (29), navijač Rada, bio je pripadnik kriminalne grupe Nikole Vušovića, zvanog Džoni sa Vračara, i on je bio njegov prvi izbor za likvidaciju Aleksandra Šarca! 

Međutim, iz za sada nepoznatog razloga nije došlo do realizacije tog plana, pa je Šarca u oktobru 2020. ubio Kraljevčanin Lazar Ilić, koji je nakon toga uhapšen u Budvi i to zajedno sa Strahinjom Savićem zbog sumnje da su planirali ubistvo Marka Ljubiše Kana, visokopozicioniranog pripadnika škaljarskog klana i prijatelja Luke Bojovića.

– Nikola Vušović je navodno naredio Strahinji Saviću da doveze i odveze prvobitne planirane likvidatore – Filipa Grujića i sada pokojnog Aleksu Vasiljevića na mesto gde će izvršiti zločin – kaže naš sagovornik i dodaje:

– Za sada nije poznato kako i zbog čega je došlo do promene plana, pa je Šarčev egzekutor bio Kraljevčanin Lazar Ilić koji je izrešetao žrtvu u TC „Ušće“, a onda pobegao za Crnu Goru, gde je uhapšen i to zbog drugog krivičnog dela.

Aleksa Vasiljević je, podsetimo, 16. oktobra 2021. nađen mrtav u svom stanu na Banovom brdu u Beogradu.

– Sumnjamo da se predozirao, jer se i ranije pričalo da koristi narkotike,ali ne znamo šta je obdukcija utvrdila – rekao je tada prijatelj mladića.

Naime, da podsetimo, Vasiljević je u žižu javnosti došao 2018. kada je bio osumnjičen da je uz pomoć prijatelja brutalno likvidirao njegovog prijatelja i navijačkog saborca Ognjena Žanića. Međutim, Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio Dejana Rutalja i Aleksu Vasiljevića od optužbi za ubistvo Ognjena Žanića u parku na Čukarici 24. maja 2018. godine.

Prema naredbi Tužilaštva za organizovani kriminal, kriminalna grupa na čijem čelu su Nikola Vušović i Uroš Piperski koja broji 38 članova, od kojih je uhapšeno 16 u spektakularnoj akciji MUP Srbije tereti se za tri teška ubistva Aleksandra Šarca, Dragana Ristića, zvanog Čađe i Aleksandra Halabrina, a sumnjiče se i da su planirali pet ubistava.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare