DA LI STE I VI MEĐU NJIMA? Ovo su 3 najpametnija znaka ZODIJAKA i sa njima niko ne treba da se kači i ulazi u RASPRAVE!

Ovo su tri najpametnija znaka Zodijaka i sa njima se ne treba raspravljati jer imaju visoku inteligenciju.

1. Blizanci

Još od najranijeg doba Blizanci vole da istražuju i ispituju. Vrlo su znatiželjne prirode pa ih zanima puno stvari iz različitih područja, iako su najčešće naklonjeni umetnosti. Vrlo su inteligentni pa otuda proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost.

Uvek su okruženi ljudima s kojima mogu voditi konstruktivne razgovore, a takođe traže inteligentnog partnera s kojom će moći da pričaju o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

2. Škorpija

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpija. Gotovo da nema stvari u koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli da prodru.

Oni uvek teže da u svemu osete dubinu, da pogledaju ispod površine i uvide pravi smisao. Njima ne pokušavajte da manipulišete jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale tuđe namere.

3. Strelac

Radoznale prirode uvek imaju potrebu da znaju više i deluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su itekako pronicljivi i dobro znaju da procene situaciju. Vrlo su društveni. Nije im problem da već na prvu loptu pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a takođe i da dobro procene kakav je ko.

Među Strelcima ima dosta naučnika, a matematika i uopše prirodne nauke su im jača strana. Vole da ulažu u sebe i svoj intelekt tokom života, piše Atma.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare