NOVI DETALJI INTERVJUA! Ronaldo opleo po saigračima! Pohvalio samo TROJICU! (VIDEO) 

Kao bomba je odjeknuo intervju u kojem je Kristijano Ronaldo otvorio dušu i progovorio o svemu što ga muči, a vezano je za Mančester Junajted

Nije štedeo Ronaldo klub, porodicu Glejzer koja je na njegovom čelu, trenera Erik Ten Haga i mnoge druge.

Potkačio je slavni Portugalac i mnoge saigrače, pa nema sumnje da će i sa njihove strane biti nepoželjan. Ipak, sva je prilika da se neće ni vraćati na „Old Traford“.

– Nove generacije koriste nove tehnologije koje im odvlače pažnju. Jednostavno su drugačiji. Slušaju starije fudbalere na drugačiji način. Kao da im ono što je rečeno na jedno uvo uđe, a na drugo izađe. To me ne iznenađuje previše, ali na neki način bi trebalo ipak da ih bude sramota jer pred sobom imaju najbolje primere, a oni se ne trude čak ni da pokušaju da usvoje te savete“, rekao je Ronaldo i odmah nastavio: „Za mene, to je nekako čudno, jer se sećam kada mi je bilo 18, 19, 20 godina. Uvek sam gledao šta rade najbolji igrači, Van Nistelroj, Ferdinand, Kin, Gigs. Zbog toga sam postao uspešan, zbog toga trajem ovoliko dugo. Zato što vodim računa o telu, mentalnom zdravlju, glavi, zato što sam gledao te momke i učio od njih. Nisam od onih koji vole da vam nameću savete, više se trudim da budem primer. Zato što ja jesam primer. Tu sam svako jutro i radim iste stvari. Verovatno sam onaj koji prvi dođe, a poslednji ode. Detalji govore za sebe. Kao što rekoh, u jednom trenutku vas slušaju, dva minuta kasnije, već su zaboravili na to i rade ono za šta oni misle da je bolje. Zato kažem, volim da predvodim primerom, a neki će ga slediti, ali mnogi neće. 

Ronaldo je pohvalio i saigrače koji se razlikuju.

– Oni koji nisu posvećeni neće imati duge karijere. Nemoguće je. U mojoj generaciji imate mnoštvo igrača koji su uspeli da u 36, 37, 38. godini igraju na visokom nivou. Što se tiče ove generacije, mislim da će takvi moći da se nabroje na prste jedne ruke. Ali u Mančester Junajtedu mogu da navedem Dioga Daloa. On je primer mladog igrača koji je izuzetno profesionalan. Ne sumnjam da će dugo trajati. Mlad je, bistar, inteligentan. Ima ih još. Martinez, Kazemiro, mada je on već u 30-im godinama. Mladi fudableri danas žive u drugačijoj eri. Sve im je dostupnije, ne pate… I ne mislim samo na Junajted, već generalno – zaključio je Ronaldo, piše Informer.

UDARNA VES.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare