JK URNISALA TOPALKA: PSIHOPATO! Ti ćeš Indijanac da UBIJAŠ PO ŠUMI? Pevač razbesneo Karleušu fotkom iz LOVA SA PUŠKOM, gore mreže 

Jelena Karleuša žestoko je napala svog kolegu Milana Topalovića Topalka, koji je na svom Instagramu postavio svoju fotografiju iz lova sa puškom u ruci.

Milan Topalović Topalko
foto: print screen Instagram

Karleuša je ostavila pevaču komentar ispod fotke koju je objavio, nazvavši ga „psihopatom“.

– Šuma je sve ono što mi je potrebno da se detoksiram – napisao je on, a Jelena mu je uputila brutalan komentar:

– I meni je ta puška potrebna, da te ZAUVEK DETOKSIRAM psihopato! Ti ćeš indijanac da ubijaš po šumi?? J*bem ti mater bolesnu! – napisala je JK.

Podsetimo, Jelena je nedavno uputila otvoreno pismo javnosti, uz sliku glumca Vuka Kostića, na kojoj on drži ubijenu životinju. Ona je tada istakla da svako kome je lov hobi nema empatiju prema drugom živom biću i da je slikanje sa lešom životinje zastrašujuć i za hospitalizaciju.

– Ubice se ponose što su ubice i još pozivaju ljude da postavljaju slike ubijenih životinja i da se time hvale! Srbija mora da stane na put ubicama koji u svojim krvavim i morbidnim nagonima ne vide ništa loše! Svi koji vole životinje i svi koji ne žele da gledaju kako se životinje ubijaju i njihove slike kače po društvenim mrežama, moraju da osude ovakve bolesne i sramne „organizacije“! Divlje životinje ne služe za ubijanje! one su blago Srbije! Lov nije sport jer u ubijanju nema fer pleja! Životinje ne žele da učestvuju u njihovom lovačkom „sportu“! A ako iko ima dobar uticaj na javnost i omladinu-to sam ja, koja otvoreno govori istinu i ono što misli cela Srbija! Osuditi ubijanje nije ni blud ni nemoral! Za poziv protiv ubica ne treba da budem stručna! Dovoljno je da imam dobro i veliko srce! A što se tiče njihove lovačke „armije“, kako navode, koja broji 85.000 ubica, ja iza sebe imam milione dobrih ljudi koji me prate i podržavaju! Pa da vidimo čija je armija jača! – navela je besno JK, pa dodala:


– Lovački savez Srbije, kako sebe „ponosno“ nazivaju, poziva ljude da ubijaju i objavljuju slike ubijenih životinja uz opis: „Ponosan sam!“ Molim sve dobre ljude da osude krvavi pir nad divljim životinjama u Srbiji i sramno delovanje ove „organizacije“ koja se ubijanjem ponosi! Pozivam državu da reaguje i jasno osudi i zabrani ovakav užas! – apelovala je Jelena.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare