ISPOVEST PROFESORKE KOJU SU ĐACI MALTRETIRALI U TRSTENIKU: Na času izmakli stolicu, pustili je da padne?! U školu ne mogu da odem

Postupak je pokrenut, ja sam na bolovanju. U školu trenutno ne mogu da idem. Držim se za sada, ima dana kada sam dobro, ima dana kada mi je teže, velika podrška kolega iz škola mi mnogo znači, svedoči M.S. (44), profesorka Tehničke škole u Trsteniku, kojoj su đaci 9. novembra nasred časa izmakli stolicu, pustili je da padne, sve to snimali i smejali se.

Ovako za Novosti govori M.S. (44), profesorka Tehničke škole u Trsteniku, kojoj su đaci 9. novembra nasred časa izmakli stolicu, pustili je da padne, sve to snimali i smejali se.

Protiv tri učenika pokrenut je vaspitno-disciplinski postupak. Kako se saznaje, reč je o tri đaka a proveravaće se i njihovo ponašanje tokom školovanja, jer se nezvanično govori da je bilo i ranije nasilja gde su neki od njih bili akteri, prenosi Kurir.

Brojne kolege iz Trstenika,pojedinačno i u ime celog kolektiva Unija sindikata prosvetnih radnika, kao i cela javnost, podržali su profesorku. Među njima, i Osnovna škola „Sveti Sava“, gde ova profesorka takođe predaje.

Napadnuta profesorka engleskog jezika, jedna od omiljenih u školi i među đacima i među kolegama, svedoči o detaljima nemilog događaja. Tog dana, tri aktera incidenta su kasnila na čas. Kada su se priključili na nastavu, došlo je do incidenta.

A njega, dodaje nije mogla da očekuje. Samo je pitala učenika zar ne zna da nije pristojno da stoji nekome iza leđa i on je u trenutku izmakao stolicu. Drugi učenik koji je bio negde pri kraju učinioce je prišao i snimao, a tu je bio i treći učenik.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare