ANASTASIJA: CECA MI STALNO UZIMA GARDEROBU: Nisam više ja ta koja stalno krade od nje! PROGOVORILA I O MANIJAKU KOJI JE PROGONI

Modna revija prava je prilika da sa poznatim damama govorimo o modnim i onim ženskim temama. Kakve krpice voli da nosi, da li menja garderobu sa poznatom majkom i da li je štedljiva u ovim kriznim vremenima saznali smo u Pulsu Srbije i prilogu kroz druženje sa Anastasijom Ražnatović.

Prvo nas je zanimalo kad je poslednji put kupila neki komad garderobe na sniženju.

– Sad kad sam bila u Beču i to sam dosta stvari kupila, pa i ove farmerke na meni – rekla je Anastasija, prenosi Kurir.

Priznaje da torbe i cipele nosi više puta.

– Da, to se ponavlja u zavisnosti od garderobe. Haljine su druga priča, ima dosta kreatora s kojima sarađujem, onda imam širi spektar i mogu da menjam.

Pitali smo je da li joj Ceca i dalje uzima garderobu.

– Stalno. Na poslednjem snimanju za Zvezde Granda je nosila moju torbu. Ne kradem više od nje ja stalno.

Anastasija je nedavno nosila Cecin stari kombinezon.

– Taj dan je trebalo da obučem neku haljinu, ali nije mi se nosila i bila neudobna. Tražila sam joj neko odelo. Kaže mi „evo ti ovo, ali staro je 20 godina, ne znam da li ćeš moći da uđeš u ovo“ jer ona je bila kao štiglić. Kad sam probala, svidelo mi se i uopšte ne izgleda da je toliko staro.

Komentarisala je i to što je njena majka poklonila dosta krpica.

– Da, nažalost, kad god je vidim u nečem što mi se jako sviđa tražim joj, ali mi često kaže da je to ko zna kome poklonila. Ja baš vodim računa o svojim stvarima i uvek odvajam novac za brendiranu garderobu. Nisam bahata po tom pitanju.

– Ja sam podvojena ličnost, zavisi kako sam raspoložena. Nekad štedim i vodim računa, a nekad umem baš dosta da potrošim, ali ja zaradim i baš me briga.

Osvrnula se i na manijaka koji je proganja u poslednje vreme.

– Sve je u rukama nadležnih – zaključila je Anastasija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare