SUĐENJE ZVEZDANU TERZIĆU: Veštak kažnjen 70.000 dinara

SUDSKI veštak za finansije Dragan Radulović nije danas došao na suđenje Zvezdanu Terziću, sadašnjem direktoru fudbalskog kluba Crvena zvezda, da obrazloži svoj nalaz i mišljenje, iako je primio poziv, pa ga je sudija kaznila sa 70.000 dinara.

Pretres je ipak kratko održan, jer je sudija pitala drugookrivljenog Dražena Podunavca da razjasni kako je kao agent vraćao 20.000 evra koje je pozajmio od svog fudbalera Milorada Pekovića, kako bi te pare u Nemačkoj predao na ruke Špancu Nikolasu Agueri, da odnese menadžeru Kastilju kao proviziju u transferu Stevana Stošića iz OFK Beograda u fudbalski klub Malagu. Podunavac je rekao da je Pekoviću vraćao novac u ratama i na ruke, kada bi ovaj dolazio u Beograd, da mu je isplatio sav taj dug i da Peković, koji je sada pomoćni trener Saši Iliću u CSK iz Sofije to može i da potvrdi. Sudija je naložila da se Peković pozove na saslušanje za sledeće ročište.

Terzić i Podunavac su optuženi za zloupotrebe prilikom transfera igrača dok su bili na funkcijama u OFK Beogradu pre 20 godina.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare