KURIR I PEVAČICA UJEDINJENI: Marija Šerifović pomaže porodici sa četiri deteta i petim na putu koju je stanodavac IZBACIO NA ULICU

Mariju Šerifović ganula je priča objavljena u Kuriru o porodici Ćirić, koja je spavala u kolima u Bojčinskoj šumi nakon što ih je u nedelju stanodavac izbacio iz stana sa četvoro dece i petim na putu!

Pobednica Evrovizije objavila je na Instagramu printskrin našeg teksta i napisala da želi da stupi u kontakt s tom porodicom. Kurir ju je povezao s trudnom Kristijanom Ćirić. Šerifovićeva je zahvalila svima koju su nakon njene objave odreagovali.

Objava pevačice
Objava pevačicefoto: Printsccreen /instagram

– Rekla bih da smo svakodnevno izbombardovani brojnim lošim stvarima koje nas na najbrutalniji način podsećaju koliko je neljudi među nama, koliko je nerazumevanja i nedostatka empatije. Mi smo stupile u kontakt i moram da priznam da su me detalji ove priče dodatno uznemirili, kao i činjenica da njena porodica nije u mogućnosti da uzme sopstvene stvari, najneophodnije stvari, stvari za četvoro dece! – rekla je Šerifovićeva za Kurir i dodala:

– Pošto moraju pod hitno da delaju i uzmu svoje stvari, u procesu smo pronalaženja adekvatnog prostora gde ćemo smestiti sve stvari, a potom i zajedno potražiti stan u Surčinu za ovu porodicu, kako deca ne bi proživljavala dodatan stres promene ambijenta, sredine i prijatelja. Volela bih da napomenem svim ljudima da je veoma važno da ova cela priča pokrene i određene pravne konsenkvence za stanodavce, a kad je reč o podstanarima, zaključak je da se prilikom sklapanja dogovora obavezno sve ugovorom i ovekoveči!

Kristijana je zahvalna redakciji Kurira što je njihova priča plasirana u javnost. Bili su oduševljeni kad su čuli da će im Marija Šerifović pomoći.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare