GEJ AFERA KOJA JE UZDRMALA ESTRADU! Pevač godinama bio u vezi sa BOGATIM MOĆNIKOM, konce mu pomrsio mlađi ŠMINKER! LOM U ŠTEK STAN

Na domaćoj javnoj sceni postoje muškarci koji uživaju u gej ljubavima. Iako je većina njih oženjena i zakonite žene i decu koriste kao paravan i svoje pravo opredeljenje kriju, ipak prolaze kroz vrlo dramatične situacije koje na neke od njih ostavljaju ozbiljne emotivne posledice.

Upravo takva situacija desila se popularnom pevaču kog je nakon nekoliko godina srećne tajne veze ostavio biznismen koji se zaljubio u znatno mlađeg šminkera.

– Biznismen koji je odavno ušao u šestu deceniju je sa pevačem godinama u vezi i bila je to na neki način javna tajna na srpskoj šou-biznis sceni. Svog druga, kako je pevača svima predstavljao, upoznao je na jednom gradskom dešavanju – kaže izvor.

Angažovao ga za biznis

– Viđali su se uglavnom po evropskim destinacijama i išli na česta vikend putovanja, a svoje druženje su pravdali činjenicom da je pevač u jednom trenutku bio zaštitno lice u jednoj kampanji za njegovu firmu. Njihov strastan odnos dodatno je bio podgrejan činjenicom da je biznismen finansirao sve hirove popularnog pevača. Odnos je tokom leta bio sve hladniji i hladniji da bi ove jeseni biznismen ostavio pevača, i to zbog znatno mlađeg.

– Verovali ili ne, biznismen je šminkera upoznao u svojoj kući jer je ovaj redovno šminkao njegovu suprugu, a po novac koji je od nje zarađivao išao je lično kod biznismena koji mu je usluge plaćao kešom. Malo po malo i zbližili su se, i biznismen je rešio da zgodnog pevača zameni znatno mlađim i u karakternom smislu luđim momkom koji mu je u život uneo još veću radost. S pevačem je raskinuo dramatično jer je tako morao – kaže izvor.

Vrele fotografije i batine

– Pevač je počeo da sumnja u svog ljubavnika. Nije mu odgovarao na poruke, proredio je viđanja, a počeo je i da otkazuje odlaske na romantične vikende koji su uvek bili ispunjeni šopingom i maratonskim seksom. Tokom jedne večeri u pevačevom stanu, dok se biznismen tuširao, pevač je pročitao vrelu prepisku i video fotografije koje biznismen nije brisao iz svog četa. Tada je nastao haos, žustra rasprava i svađa koja se završila fizičkim obračunom jer je pevač napao svog ljubavnika. Letele su stvari po stanu, a nakon toga biznismen se više nije video s pevačem – završava izvor

Pevač i biznismen su u ljubavnoj vezi bili punih pet godina, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare