ORLOVI SLETELI U BAHREIN: U petak poslednja provera pred Mundijal, kapiten Tadić žali što nisu duže zajedno na pripremama!

Nakon jednodnevnog boravka u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, reprezentativci Srbije koji su se našli na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija za Svetsko prvenstvo u Kataru, sleteli su u u Manamu, gde je 18. novembra očekuje jedina provera pred samit najboljih selekcija sveta.

„Orlovi“ su stigli oko 15.25 po lokalnom vremenu, posle leta koji je trajao skoro pet sati.

Piksijevi izabranici su u dobrom raspoloženju napustili SC FSS u Staroj Pazovi, iako su pripreme pred Svetsko prvenstvo nikad kraće, s obzirom da ćemo prvi put smotru najboljih selekcija sveta gledati krajem kalendarske godine, u novembru i decembru.

– Vidi se da je to najveći fudbalski događaj. Mislim da ćemo uživati i da ćemo imati koristi od prethodnih iskustava, jer je dosta igrača bilo ovde i pre četiri godine. Voleli bismo da smo malo duže zajedno, zato što je stvarno fantastična atmosfera i sve je kako treba. Voleli bismo da se još malo kuva i pravi ta euforija, ali idemo odmah tamo. To je neviđen događaj, samo treba da se prepustimo i uživamo – rekao je kapiten Srbije Dušan Tadić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare