KONTROVERZNI RUKOMETAŠ! Bio na korak do braka sa PEVAČICOM I RIJALITI ZVEZDOM, pa kao direktor klinike pao sa heroinom (FOTO)

Bivši rukometaš Crvene zvezde i direktor klinike za lečenje bolesti zavistnosti, Miloš Medenica koji je uhapšen sinoć na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“, javnosti je poznat i po svom ljubavnom životu!

Medenica je najviše bio propraćen zbog veze sa domaćom pevačicom Gabrijelom Pejčev koju je čak i zaprosio.

Ljubav nisu krili ni na društvenim mrežama, pa je Gabrijela često pisala da joj on nedostaje i postavljala zajedničke fotografije.

Ipak, njihova ljubav nije potrajala i posle raskida veridbe Gabrijela se okrenula karijeri.

Pajčev se, inače, proslavila u muzičkom takmičenju Pinkove zvezde, a čim je 2015. godine izdala prvu pesmu postala je učesnica rijalitija Farma 6, gde je osvojila peto mesto.

Bivši rukometaš je oženjen Tanjom Radenkov, doktorkom plastične hirurgije, a venčali su se pod manastirom Ostrog.

Podsetimo, bivši rukometaš je sinoć pokušao u avion da unese osam grama heroina, a prilikom hapšenja otimao i pružao otpor, pa će, osim za posedovanje droge odgovarati i za napad na policiju.

Medenica je bio u žiži javnosti i 2014. godine, kada je bio pozitivan na doping testu, posle utakmice trećeg kola Superlige i to na zabranjene supstance – karboksi THC i sibutramin (stimulans koji se nalazi u suplementima, ali i zelenom čaju).

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare