VRAČARCI SE DOVODE U VEZU I SA NESTANKOM FITNES-TRENERA: Kecman otišao na sastanak sa navijačima sa 16.000 evra i nestao bez traga

Kriminalna grupa odbeglog Nikole Vušovića, poznatog kao Džoni sa Vračara, koja je pohapšena minulih dana zbog tri brutalne likvidacije i pet pokušaja ubistva, sada se dovodi u vezu i sa nestankom fitnes-instruktora Jova Kecmana. 

Pa da podsetimo, Tužilašto za organizovani kriminal, nakon sprovedenih hapšenja u petak i subotu, kada je slobode lišeno 16 pripadnika ogranka kavačkog klana „vračarci“, na čijem je čelu Nikola Vušović, proširilo je istragu na ukupno 38 osoba, od čega ih je 12 u bekstvu, a deset već izdržava kaznu zatvora, ali zbog nekih drugih kriminalnih radnji.

Kako je Kurir već pisao, oni se sumnjiče da su ubili Aleksandra Šarca u TC Ušće, Aleksandra Halabrina u Sopotu i Dragan Ristića Čađu u Kaluđerici.

Podsetimo, Jovu Kecmanu gubi se svaki trag 24. septembra 2020. u beogradskom naselju Mali Mokri Lug. Inače, Kecman je bio vlasnik teretane iz Beograda, gdu su dolazile mnogobrojne poznate ličnosti.

– Postoji osnovana sumnja da bi nakon hapšenja grupe „vračarci“ moglo da se dođe i do određenih informacija o nestanku Jova Kecmana. Takođe, nije isključeno da bi neko od pripadnika mogao da ispriča svoja saznanja vezana za nestanak Jova Kecmana – kaže sagovornik Kurira i dodaje:

– Inspektori su operativnim saznanjima došli do određene sumnje da je ova grupa inače, beogradska ispostava kavačkog klana na čijem čelu su odbegli Radoje Zvicer i Slobodan Kašćelan koji se nalazi u spuškom zatvoru povezana sa njeovim nestankom.

Mile Kecman, otac nestalog fitnes-instruktora Jova Kecmana kaže za Kurir da ga još uvek niko nije obavestio o ovim saznanjima.

– Meni je izuzetno teško, ja ništa toliko dugo ne znam o sinu. Doživeo sam dva moždana udara u poslednjih godinu dana i jedva sam živ – kaže Mile Kecman i dodaje:

– Policija mi je poslednji put bila na vratima pre godinu dana i od tada nema nikoga.

Podsetimo, Mile Kecman je u svojoj ispovesti za Kurir pre godinu dana ispričao „da će umreti koliko se nervira“.

– Želim da prestane ova agonija, sina mi odavno nema. Voleo bih da nađem mog Jovu živog ili mrtvog, a ako je mrtav da mogu da ga sahranim kako dolikuje, pa da umrem u miru. Meni dođe sada da se obesim, umreću koliko se nerviram – rekao je između ostalog Jovin otac i dodao da se seća dana kada mu je nestao sin jedinac.

– Sećam se tačno toga, došao je kod mene i rekao mi je da ide da se nađe se nekim drugom. Rekao mi je da želi da dovede navijače Partizana da treniraju kod njega.

Mile Kecman tada je objasnio i da je njegov sin bio „prevarant“.

– Uvek je bio na granici. Nažalost, nisam to mogao da sprečim. Nije voleo drogu i alkohol, ali je bio prevarant. Nije bio dobrica. Bio je i u zatvoru, zbog razbojništva, i voleo je da prevari. Recimo, uzme kola od nekoga, pa ih proda i zadrži pare za sebe, eto to je radio.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare