BILA JE NEUKROTIVA KAO DIVLJI KONJ, JA SAM IMAO 32, A ONA 18 GODINA: Ovako je poznati plejboj govorio o vezi sa pokojnom Ksenijom!l

Poznati plejboj i srcelomac mnogih ženskih srca devedesetih godina Nebojša Tubić Žabac svojevremeno je progovorio o vezi sa hrvatskom pevačicom Doris Dragović, ali i sa pokojnom Ksenijom Pajčin.

On je otkrio da je sa Doris seo da popije kada mu se požalila na ljubavne probleme, dok je Ksenija bila neukrotiva.

– Doris je došla kod mene i žalila se da ima nekih ljubavnih problema, pa smo seli da popijemo. Ja sam tad bio popio malo više, a ona mene pita jel može da mi sedne u krilo. Rekla mi je da joj je taj njen šutnuo u d**e i vukao za kosu. I tako, malo – pomalo smo se zbližili, bili smo zajedno godinu i po dana. Bila je simpa, opuštena. Za razliku od Ksenije Pajčin, ona je bila divlja, neukrotiva, lepa ko lutka, ali ne možeš sa njom nikako. Jedan dan super, drugi dan poludi skroz, kao divlji konj, misliš da si je ukrotio, a ona ode sa drugim. Bila je klinka kad smo bili zajedno, 32 godine sam imao tad, a ona 18 – kazao je on za Kurir.

– To je bilo klinačko zabavljanje, bila je napaljena da se vozi motorima, automobilima, slabo je bilo s*ksa, više je bilo druženja.

Tubić je krajem devedesetih istovremeno bio u emotivnom odnosu sa dve članice grupe „Models“.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare