NOVI DETALJI RANJAVANJA NIŠLIJKE U ISTANBULU: Dragana je bila s još petoro Srba, EVO KAD JE TREBALO DA IDE KUĆI, nije joj se dalo!

Dragana Ristić iz Niša koja je ranjena u današnjoj eksploziji u Istanbulu bila je u grupi šestoro naših turista u najpoznatijem turskom gradui i trebao je uskoro da se vrate kući.

– Njih šestoro je bilo zajedno danas u blizini mesta ekploziju pored trga Taksim i u pešačkoj zoni, koja je bila prepuna ljudi. Jedino je Dragana ranjena, geler ju je pogodio u rame i ona je u bolnici, gde treba da bude operisana. Srećom, nije životno ugrožena. Ostali su, srećom, prošli bez povreda, a Dragana je trebalo prekosutra da se vrati za Srbiju -. navodi izvor Kurira i dodaje da će sada ostati u Istanbulu dok to bude potrebno iz zdravstvenih razloga.

„U današnjoj eksploziji u Istanbulu ranjena je jedna naša državljanka. Reč je o turisti Dragani Ristić iz Niša. Ona je van životne opasnosti i nalazi se u bolnici, gde će večeras biti operisana, jer ju je geler pogodio u rame“, rekao je ministar Ivica Dačić za Kurir.

Za sada, međutim, kako Dačić navodi, nema zvaničnih informacija iz Istanbula.

„Ovo je informacija od naših turista koji su bili na licu mesta i javili se našem generalnom konzulatu, koji će pružiti pomoć svim našim državljanima. Generalni konzul Ivana Pejovic je u stalnom kontaktu sa našom ranjenom državljankom. Obaveštavaćemo javnost o svim novim detaljima i razvoju situacije“, dodao je Dačić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare