NOVAK BI BIO SUSPENDOVAN! Mekinro stao u ĐOKOVIĆEVU odbranu!

Bivši američki teniser Patrik Mekirno stao je u zaštiti Novaka Đokovića povodom „spornog“ snimka sa Mastersa u Parizu

Već danima traju priče o snimku iz Pariza. Naime, tim Novaka Đokovića koji je bio na tribinama navodno je sakrivao napitak koji je srpski teniser konzumirao tokom učešća na turniru. Fizioterapeut najboljeg svih vremena pravio je „čarobni napitak“ o čemu se govori i nedelju dana kasnije. 

Naravno, odmah su počee optužbe da se radi o nedozvoljenim sredstvima budući da Ulises Badio „sakriva“ šta to sprema za srpskog tenisera, a svoj sud dao je sada i Patrik Mekinro koji je stao u zaštitu Novaka Đokovića. 

– Kao što smo videli nedavno sa Simonom Halep i njenim pozitivnim testom, te igrače testiraju stalno. Da je bilo nečeg ilegalnog u tom piću koje su pravili, što ekipe rade za igrače stalno tokom mečeva, siguran sam da bismo videli i pozitivan test – rekao je Patrik Mekinro u podkastu „Holding Court“. 

U emisiji se Mekinrou priključio i novinar Pit Bodo, koji je govorio o budućnosti. 

– Deluje mi kao da će Novak Đoković stvoriti i izbaciti magični eliksir sa sastojcima koji će biti tajanstveni i strogo čuvani kao sastojci koka-kole – dodao je Bodo kroz šalu.  

Srpski teniser će naredne nedelje učestvovati na završnom turniru u Torinu nakon čega će odmah početi pripreme za narednu sezonu koja bi mogla da bude ključna u potvrdi njegovog GOAT statusa u istoriji svetskog tenisa.  

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare