OTAC NESTALE MARIJANE U OČAJU Jedna ćerka mu nestala, a druga niže skandale, ima ŽESTOKU PORUKU za Maju: Ne želim da znam šta radi

Ivo Kovačević, otac nestale Marijane Seifert, komentariše skandalozno ponašanje druge ćerke Maje u Zadruzi.

Naime, Maja Kovačević, sestra nestale Marijane iz Velikog brata i bivša učesnica rijalitija Bar, dospela je u centar pažnje medija proteklih dana, zbog burnih okršaja u Zadruzi. Maja je bila intimna sa dečkom Maje Marinković, koja je zbog toga prebila Bilala, a sada je njen otac rekao šta misli o njenom učešću u rijalitiju.

„Mi nju nismo tako odgajali! Ne pratim to i ne želim znati šta ona tamo radi“, rekao je Ivo Kovačević i nastavio: „Moja porodica ima važnijih stvari. Već šest meseci tragamo za drugom ćerkom Marijanom od koje nema ni traga ni glasa i čitav taj slučaj je jako čudam. Ovom prilikom ponovo apelujem na policiju da istražuju nestanak Marijane i ako neko nešto zna da mi javi. Svaki detalj može biti važan“, rekao je Ivo Kovačević, prenosi Kurir.

Podsetimo, Kovačevićeva ćerka Maja je u Zadrugu ušla pre mesec dana. Tada je rekla da njena porodica smatra da se Marijana ubila skokom s mosta, ali je njen otac demantovao ove navode i rekao tom prilikom da „ne zna o čemu ona priča“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare