PRVO OGLAŠAVANJE SORAJE POSLE UDESA! Starleta izašla iz bolnice i evo šta kaže o dečku koji je UHODIO! Svi detalji DRAME

Soraja Vučelić oglasila se prvi put posle saobraćajne nesreće koju je doživela pre nekoliko dana u Albaniji i otkrila da se oseća dobro, kao i to da je izašla iz bolnice.

Starleta želi da stane na put spekulacijama koje su se poslednjih dana pojavile o njenom zdravstvenom stanju i ljubavnom životu. U razgovoru za Kurir Sara otkriva detalje udesa, ali i dečka od kojeg se navodno skrivala u bolnici nakon saobraćajne nesreće.

– Primorana sam da reagujem. Najpre moram da kažem da muškarac sa kojim me dovodite u vezu nije dečko sa kojim sam ja u bilo kakvom odnosu. Mene niko nije pozvao da me pita bilo šta o tome, već piše ko šta hoće i navodi insinuacije koje nemaju vezu sa mnom. Jedino što je tačno da sam imala udes – rekla je prvo Soraja, pa dodala:

– Na sreću, prošla sam s lakšim povredama i brzo sam puštena na kućno lečenje. Želim ovim putem da zamoli da me niko ne dovodi u vezu sa oženjenim muškarcima i sa ljudima koje i ne poznajem. Moj emotivni partner je totalno druga osoba od one sa kojom me javnost povezuje. Zato moram da reagujem da se laž ne bi širila u pogrešnom smeru – rekla je starleta, prenosi Kurir.

– U svakom slučaju ukoliko se nastavi da me neko od medija povezuje sa muškarcima koji nisu moji partner biću prinuđena da reagujem – rekla je Soraja i poruča da se oseća dobro, ali da jooj predstoji oporavak narednih meseci.

Inače, Soraja nije upravljala vozilom niti je njen automobil uništen.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare