PREVRNULI MU AUTOMOBIL I IŠČUPALI VOLAN! Pokušali da ubiju oca Rade Manojlović! JEZIVO

Rada Manojlović mnogo pomaže svom ovu,sagradila mu je kuću, kupila sve poljoprivredne mašine, ulaže u imanje, vodi računa o njegovom zdravlju jer nikada nije zaboravila koliko se žrtvovao za nju. On je ćerki bio najveća podrška u životu i karijeri i pre nego što je Rada došla u produkcijsku kuću Saše Popovića i počela da se takmiči u Zvezdama Granda.

Ona je tinejdžerske godine provodila pevajući po krštenjima, svadbama, ispraćajima, a takvi nastupi uvek su rizični budući da gosti prosalva mahom nemaju poštovanja za pevačice.

Jednom prilikom je umalo stradao i njen otac Rade

– Moj otac je bio žrtva tokom perioda kada je radio kao moj menažder. Nikada neću zaboraviti kada su pokušali da ga ubiju tako što su prevrnuli automobil u kome je spavao i isčupali mu volan. Prestravila sam se, ali na svu sreću izašao je nepovređen. Moj otac je izuzetno spretan i snalažljiv čovek, a i imali smo sreće – ispričala je jednom prilikom Rada za „Svet“ i opisala da je i ona bila napadnuta:

-Jednom je pijanai gost sa repetiranim pištoljem upao pod šator u kom sam pevala i uzviknuo: Sve ću da vas pobijem. I to samo zato što pevač sa kojim sam tada radila nije znao da otpeva neku pesmu koju je ovaj tražio. Jedino što je tada učinilo da se osećam zaštićenom jeste upravo što je moj tata bio sa mnom. Inače, ne stidim se što sam pevala na takvim mestima. Na to sam izuzetno ponosna.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare