„MAFIJAŠICA“ KIJA KOCKAR: Propala pevačica odbila da priča o Zadruzi, pobesnela zbog pitanja o rijalitiju koji joj je promenio život!

Kija Kockar odbila je da priča o rijalitiju ,,Zadruga“, koji je zapravo bio i jedina njena odskočna daska u životu!

Pobednici prve sezone „Zadruge“ i nekadašnja pevačica Kiji Kockar je upravo rijaliti doneo popularnost koju danas ima, a sada je ta dešavanja ne zanimaju.

Naime, Kija se nedavno pojavila na jednom događaju, a tom prilikom nije htela da odgovara na pitanja vezanih za rijaliti „Zadruga“, u kojem je svojevremeno pobedila.

 Gledala sam malo oko porodičnih sastanaka, sa Kaćom volim da komentarišem, to ostaje između nas. Nijedan muškarac mi se tamo ne dopada – rekla je Kija za Blic, a na pitanje o Miljani Kulić i njenom ljubavnom trouglu je dodala:

– Zaista me to pitate na ovakvom događaju? Ne zanima me, nervozno je odbrusila.

Inače, dosta se spekulisalo da će se Kockareva zbog pada popularnosti ponovo oprobati u rijalitiju ,,Zadruga 6″. Ona već duže vremena ne izbacuje nijedan hit, a fanovi više nemaju toliku snagu kao dok se svaki put ,,kačila“ na staru slavu iz rijalitija, pa je vrlo često znala da isprovocira bivšeg supruga Slobu Radanovića, ili ljutu rivalku Lunu Đogani.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare