„TAJ RASTA ME JE SLAGAO, ON ČAK I NIJE REPER!“ Ana Nikolić brutalno odgovorila bivšem mužu na prozivke o PIJANSTVU

Odnos bivših supružnika Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste ponovo je u žiži interesovanja javnosti otkako je pevačica prozvala repera na Instagramu.

Rasta nije želeo da komentariše njihov sukob, već je samo odgovorio da ne zna da li je Ana u tom trenutku bila u alkoholisanom stanju.

– Ne znam ni šta da komentarišem. Ja se nisam posvađao, ne svađam se ni sa kim. Neću da komentarišem iz roditeljske ljubavi. Ne znam da li je bila pijana, nisam radio alko-test u tom trenutku – bilo je sve što je rekao Rasta.

Tim povodom oglasila se Ana, koja je bivšem suprugu odgovorila stihovima pesme „Ta spika“ Mimi Mercedes.

– Oni misle da su neki k…. ovde, a?! Oni misle da mogu protiv kobre, a?! Protiv Nikolić Ana, a?! No, no, no! Da li oni išta misle, tebra?! – odgovorila je Ana, prenosi Kurir.

Takođe, kako je istakla da je bivši suprug, koga zove Rista, slagao ju je da je reper.

– Ja trenutno otkrivam rep i spremam novi album, shvatila sam da me je taj Rista slagao. Sve me je slagao, pa čak i da je reper. On uopšte to nije, nego izvođač Beogradskog proleća ’98, izvodi kancone i šansone – poručila je Ana.

Podsetimo, Ana se u razgovoru za naš portal pre dva osvrnula na svoju Instagram objavu posvećenu Rasti.

– Ako sam napisala zlodela, znači zlodela! Neću ovako ništa da pričam, sve ćete saznati uskoro, da se jednom zasvagda stavi tačka na „velikog tatu“! Na gospodina „Ristu“! Više mi ga je pun ku*ac i sada će cela Srbija da sazna i ko je on, i šta je on, i gde je on, ali i šta sam ja, i tako dalje… Trenutno nemam odgovora na sva pitanja, ali smišljam šta ću uraditi da konačno jednom i zauvek stanemo na put tom „velikom tati“ i toj „mami“, koja stalno nije dobra mama, pa ćemo da vidimo ko je mama, a ko tata ove priče, jer mi je više pun ku*ac svega, iskreno da kažem – rekla je tada ona.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare