„NAGNJEČILA SAM REBRO, ČEKAM OPERACIJU“! Oglasila se Soraja iz bolnice, javila se drugarici! Otkrila DETALJE UDESA u Albaniji

Od kada se u medijima pojavila informacija da je Soraja Vučelić imala saobraćajnu nesreću i da joj se bore za život, o starletinom zdravstvenom stanju objavljivane su razne informacije.

Prema ekskluzivnim saznanjima Kurira, Soraja navodno ipak nije imala teške povrede, već, kako tvrdi njena drugarica, radi se o nagnječenu rebra i ona nije imala operacije zbog unutrašnjeg krvarenja zbog kojeg joj je život visio o koncu.

Naime, redakciji Kurira javila se starletina dobra drugarica koja je uspela da strupi u kontakt sa njom. Ona je za nas otkrila da joj je Vučelićeva rekla da nije imala teške povrede i da je sada dobro.

Soraja joj je ispričala kako je imala lakšu saobraćajnu nesreću i da nema teže povrede, kao i da je čeka jedna intervencija u lokalnoj anesteziji.

– Sada sam dobro, nisam imala ozbljnije povrede kao što se piše u novinama, samo sam nagnječila rebro. Danas me čeka intervencija u lokalnoj anestezji nakon koje mislim da će biti sve OK – kazala je Soraja kada se javila svojoj prijateljici.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare