LIKVIDACIJA U TC UŠĆE PLAĆENA 50.000 EVRA! BIVŠI MUŽ STARLETE TIPOVAO ŠARCA: Svedok-saradnik otkrio sve MRAČNE TAJNE klana!

Svedok saradnik Srđan Lalić otkrio je juče da je ubistvo Aleksandra Šarca u Beogradu organizovao Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara! Lalić je tokom svedočenja izjavio da je kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića planirala ubistvo Šarca, koji je sarađivao sa škaljarskim klanom.

On je detaljno opisao kako su pokušavali da ga namame preko skaj telefona škaljarca Mila Radulovića Kapetana, kog su Belivuk i Miljković oteli u Crnoj Gori. Međutim, Šarac nije naseo, ali su oni nastavili da ga prate sa namerom da ga likvidiraju.

Navodno, oni su sumnjali da on učestvuje u pratnji Belivuka i Miljkovića za škaljarski klan. – Postavili smo kameru ispred kuće Aleksandra Šarca, znali smo da je dobio blindu od škaljarskog klana i pet kilograma kokaina. Bio je jako oprezan, uvek je nosio pancir. Razmatralo se da se prvo ubije njegov kum, mislim da je bio Milanče, na skaju Salvatore – rekao je Lalić a onda šokirao tvrdeći da je Aleksandra Šarca u Tržni centar Ušće u kom je ubijen 17. oktobra 2020. namamio Nikola Kačarević, bivši muž starlete Tamare Đurić.

– Šarac je ubijen pošto ga je u tržni centar namamio Kačarević, a izvršioca je angažovao Nikola Vušović i obećao mu 50.000 evra. To znam jer se Radoje Zvicer žalio da mu Vušović traži pare jer nema da isplati pucača – otkrio je Lalić.

Naveo je da su tokom pracenja Šarca, nadzirali i rođendan njegove žene, kao i da se sa udovicom posle ubistva dopisivao Marko Miljković. – Predstavio se kao pripadnik škaljarskog klana i tražio da mu da njegov blindirani automobil – rekao je on.

Šarac je, podsetimo, u sačekuši u tržnom centru bio teško ranjen, ali je devet dana kasnije preminuo u Urgentnom centru. Za ubistvo je osumnjičen Lazar Ilić (25) iz Kraljeva, koji mu je kobnog dana s leđa prišao i iz „berete“ sa prigušivačem ispalio mu dva hica u glavu.

– Šarac se 17. oktobra oko 16.30 dovezao svojim blindiranim „mercedesom“ u garažu tržnog centra. Vozilo je parkirao na mestu za invalide i ušao u zgradu. Posle nekog vremena vratio se u garažu i krenuo ka kolima. Ubica mu je tada prišao s leđa i ispalio dva hica u potiljak – podseća izvor i dodaje da je osumnjičeni imao crvenu jaknu, kacket i hirušku masku.

– Pištolj je nakon pucnjave bacio u žbunje ispred tržnog centra, gde su ga forenzičari kasnije pronašli – podseca izvor. Lazar Ilić, podsetimo,uhapšen je u Budvi 22. januara prošle godine i to zbog sumnje da je sa još jednim sugrađaninom planirao likvidaciju Marka Ljubiše Kana, visokopozicioniranog pripadnika škaljarskog klana i prijatelja Luke Bojovića

Lazar Ilic tada je identifikovan kao pucac na osnovu snimaka sigurnosnih kamera, ali i zbog specificnog hoda. Uhapšen je 22. januara u Budvi, zajedno sa svojim sugradaninom Strahinjom Savicem, gde su planirali likvidaciju Marka Ljubiše Kana, visokopozicioniranog člana škaljarskog klana i prijatelja Luke Bojovića.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare