SMEJALI SE DOK JE LALIĆ PRIČAO O BRUTALNOM UBISTVU: Belivuk ovu dovjicu u sudnici čvrsto grlio

Pred početak današnjeg suđenja Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i ostalim optuženima za najteža krivična dela, u delu boksa za optužene, koji je neprobojnim staklom odvojen od sudnice i dela u kom sedi publika, vladala je vesela atmosfera, optuženi su se smejali i dobacivali jedni drugim.

Optuženi Milovan Tadić, braća Miloš i Marko Budimir, kao i Veljko Beliuvk i Marko Miljković pre ulaska veća u sudnicu, proćaskali su sa svojim advokatima, a Belivuk je čak dvojicu svojih advokata čvrsto grlio sa obe ruke.

Marko Miljković je inače, kao i tokom prvog dana svedočenja Srđana Lalića, ispred sebe držao drvenu stolicu i na njoj papire na kojima je beležio svaku reč svedoka saradnika, dok su beleške vodili i braća Budimir kao i Nebojša Janković.

Inače, kada se na samom početku suđenja Miljković javio za reč, njega je okružilo 20 zatvorskih stražara. Po povratku u sudnicu, on se okrenuo ka Laliću, klimao mu glavom, smejao se a potom na povratku klimuno glavom i Belivuku.

Za razliku od Miljkovića, koji je hvatao beleške, Belivuk nije zapisivao ono što njihov bivši saradnik govori, već je gestikulirao, odmahivao glavom, udarao se rukom po čelu, grizao usne, a povremeno se ironično i smejao.

– Kada je Lalić pomenuo kako je ubijen Mitić i kako je bilo mnogo krvi, braća Budimir, Senad Rešović, Belivuk i Tešić, počeli su da se smeju – kaže sagovornik Kurira.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare