Savršen predlog za ručak MOZZARELLA ĆUFTE /VIDEO/

Kakav strava ručak! Super brza priprema, fantastičan ukus dve vrste sira u keto receptu koji ćete obožavati čak i ako niste na ovom režimu ishrane.

Za ćufte je potrebno:

800g mlevenog junećeg mesa

3 čena belog luka

1 jaje

Začin sušenog povrća i origano

1 kašika pavlake

60g rendanog Pran Padan sira

Sve sastojke sjediniti i oblikovati kuglice, možete se poslužiti i kašikom za sladoled. Odložiti ih u frižider i za to vreme pripremiti sos:

1 ljubičasti luk

3 čena belog luka

400g čeri paradajza

Začin sušenog povrća

200ml pasiranog paradajza

2 kašičice balzamiko sirćeta

Prodinstati luk i beli luk, a zatim dodati paradajz, a kada omekša i preostale sastojke. Zatim preliti ćufte i peći na 180 stepeni za ventilatorom oko 45min. Dodati Mocarelu i vratiti u rernu da se lepo zapeče i istopi (oko 10-15min).

Za sve koji nisu na keto režimu ishrane možete dodati kao prilog testeninu ili pirinač


Za Vas kuva :

Marina Ilić (@marinafitmama)

Marina je specijalista za korektivne vežbe za trudnice i porodilje, fitnes trener i savetnik za ishranu i suplementaciju. Osnivač je velike zajednice žena koje su okupljene na instagram profilu @marinafitmama na kom kanalu je prikazan aktivan porodični život mame sa dvoje dece. U prvi plan ističu se svakodnevne aktivnosti koje prate period odrastanja i prilagođavanja novim obavezama. Vodi se računa o zdravom ophođenju prema životu, kupovini, ishrani,  oblačenju, putovanjima i još mnogo toga. Za sebe navodi da joj je misija da podrži žene da budu zdrave, funkcionalne, zadovoljne sobom i svojim životom, a da dečije odrastanje bude što bezbrižnije.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare