JEDNA BRIGA MANJE! Ivan Marinković vratio zelenašu dug od 5.000 e! 

Ivan Marinković uspeo je da vrati dug jednom zelenašu od 5.000 evra pred ulazak u „Zadrugu“, saznaje Kurir. On je taj novac uzeo od kamataša, koji mu je zapretio da, ukoliko to ne reguliše, od ulaska u rijaliti nema ništa.

To je za Kurir potvrdio njegov prijatelj.

– Bilo je povuci-potegni. Ivan ima ozbiljne dugove. Zadužio se i kod prijatelja i kod zelenaša. Čovek koji mu je dao 5.000 evra na kamatu nije želeo da čeka njegov izlazak iz „Zadruge“, nego mu je rekao da se sve reguliše pre nego što uđe u taj projekat. Nije imao kud. Morao je da stvori taj novac jer sa ovim ljudima nema šale. Uspeo je da nađe rešenje i da vrati taj iznos. Sad mu je i lakše u rijalitiju jer je deo dugova uspeo da otplati. Nije to lako kada se zadužiš, a Ivan često upada u finansijske probleme – kaže naš sagovornik.

Marinković je oduvek bio poznat po turbulentnom životu. Hapšen je 2016. godine zbog krađe u jednom marketu, kada je s prijateljem uhvaćen sa robom u vrednosti od 12.000 dinara. Tada je priznao i da ima problem sa alkoholom, kao i da se lečio od zavisnosti.

Ivan je i kasnije imao problema sa zakonom. Naime, pre godinu dana intervenisala je policija na adresi gde živi s verenicom Jelenom Ilić. Patrola je utvrdila da je Ivan imao povrede leve ruke, a nanela mu ih je njegova izabranica s kojom živi. Zajedno su učestvovali u rijalitiju „Parovi“.

Njih dvoje su se žestoko posvađali, a on je najpre verenici, navodno, zadao tri-četiri udarca, šamarao ju je, a ona njemu ubodnu ranu makazama. Oboje su tada dobili zabranu prilaska, koju nisu poštovali jer su se posle incidenta pomirili i nastavili da žive zajedno.

Marinkovića je pre ulaska u rijaliti javnost znala kao muža Goce Tržan. On se s njom sudio nekoliko godina zbog neisplaćenih alimentacija u vrednosti od 500.000 dinara.
UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare