ŠOKANTNO! Nakon što se u igraonici desilo vršnjačko nasilje i pretučen dečak (8), oglasila se vlasnica iste: „Ne znam kakva je to tuča bila da se diže tolika buka i galama“

Vlasnica igraonice Boom Boom u Vranju je u izjavi za portal Nova.rs potvrdila da je snimak objavljen na stranici Stop Nasilju autentičan, odnosno da je sa nadzornih kamera postavljenih u igraonici, kao i da su oni taj snimak ustupili roditeljima dečaka koji je, kako kaže, „navodno tu pretučen“. Prema njenim rečima, sporni snimak nastao je pre nekoliko dana, u nedelju.

„Dečak je izašao iz igraonice potpuno normalan. Mi smo dali snimke, na snimku ne znam šta se vidi. Ja sam bila tu i koleginica. Ne znam kakva je to tuča bila da se diže tolika buka i galama, ali dete je sasvim normalno izašlo iz igraonice. Deca su bila nemirna, oni su se u prolazu čačkali, i sada dete ima modrice po telu, jeste, ima, ali oni su se to možda napolju čačkali, odavde je dete izašlo bez povreda“, rekla je vlasnica u telefonskom razgovoru za portal Nova.rs.

Ona nije bila upoznata sa činjenicom da je snimak već objavljen na Instagramu i u nekim nacionalnim medijima.

„Mi smo to ustupili roditeljima dečaka. Možda nismo trebali da to radimo bez naloga i nadzora nadležnih. Mi ne znamo šta sada da radimo“, rekla je ona.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare