PREKOPALI LUKSUZNO IMANJE KAVČANINA U POTRAZI ZA LEŠOM: Pogledajte kako policija traži telo ubijenog škaljarca u Bojanićevoj bašti

Turska policija uhapsila je juče pripadnika kavačkog klana, Kotoranina Željka Bojanića (56), u luksuznom istanbulskom naselju Sarijer zbog sumnje da je počinio ubistvo Rista Mijanovića (33), pripadnika suprotstavljenog škaljarskog klana, a njegovo telo zakopao u dvorištu svoje vile.

Turska policija zbog ovih saznanja upala je u Bojanićevu luksuznu kuću i pokušala da pronađe Mijanovićevo telo.

Na snimku koji su objavili turski mediji vidi se nekoliko iskopanih rupa u dvorištu vile, ali i čitavo luksuzno naselje snimljeno iz ptičije perspektive.

Pretres i prekopavanje dvorišta tamošnja policija započela je još u petak, a u ponedeljak je saopšteno da telo nije pronađeno, prenosi Kurir.

U akciji su aktivno učestvovali i policijski psi i uz pomoć njih se otkrivaju tajni štekovi uhapšenog „kavčanina“ koji se jasno vide na objavljenim snimcima.

Istanbulsko naselje Sarijer, namenjeno je imućnim ljudima koji mogu da priušte raskoš, a među njima našao se i Bojanić koji je u suvom luksuzu nastavio da se bavi kriminalnim radnjama, zbog kojih je još od 2016. godina na Interpolovoj poternici kao jedan od 45 najtraženijih kriminalaca iz Evrope.

Bojanić je, kako je utvrđeno, u Tursku ušao s falsifikovanim pasošem na ime Jordan Andelev Belčev i koristio je nadimak Boris. Uhapsilo ga je istanbulsko odeljenje za borbu protiv organizovanog kriminala na osnovu saznanja da je počinio ubistvo.

Policija intenzivno radi na ovom slučaju i potraga je u toku.

Podsetimo, Risto Mijanović nestao je još 2020. godina kada je nestanak prijavio njegov advokat. Istragom je utvrđeno da je Mijanović tada kidnapovan, zverski mučen i zakopan u ovom naselju u kom se nalazi i Bojanićeva vila.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare