NASTAVLJA SNIMANJE SERIJE I FILMA! Lukas i u Sarajevu radi „Kafanu na Balkanu“! Publika u Zetri biće DEO PRIČE!

Aca Lukas nakon spektakularnog koncerta koji je održao u Beogradu nastavlja sa turnejom. On je na svom Instagram profilu najavio nastup u Sarajevu, ali i nastavak snimanja scena za seriju i film „Kafana na Balkanu“.

– Posle spektakularnog koncerta u Beogradu i fenomenalnih snimljenih scena za seriju i film Kafana na Balkanu, nastavićemo i u Sarajevu. U dvorani Zetra 12.11.2022. takođe će biti snimljeni kadrovi za seriju i film. Jedini gosti su mi glumci iz filmske ekipe Kafana na Balkanu kao i rediteljka – napisao je Aca na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Aca Lukas nakon koncerta u „Štark Areni“ izjavio je da mu je ovaj koncert bio poseban i da je bio na svetskom nivou.

– Imao sam mnogo koncerata u karijeri ali ovaj koncert je bio vrhunac, sve je bilo na svetskom nivou, sve je bilo tako dobro da ja nemam reči, od organizacije do ozvučenje, predobro. Svaka čast Hype-u, svaka čast meni, svaka čast nama. Mi smo svi jedno. Saša Mirković i ja smo taj tandem koji je toliko dobar da u ovoj zemlji nemamo konkurenciju. Očigledno ih zato sve boli što radimo zajedno. Na večerašnjem koncertu snimale su se i scene za film i seriju „Kafana na Balkanu“, malo sam se plašio, nisam znao kako će publika da reaguje ali je na kraju bilo fenomenalno i mislim da će ta scena biti „boli glava – rekao je pevač za „Hype“, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare