ALEKSANDRA SAZNALA DA JE IZDANA! Nikolićeva se potpuno slomila, a Milica Veselinović zahteva da priča sa Dejanom! (VIDEO)

Zadrugarke Aleksandra Nikolić i Milica Veselinović razgovarale su ispod trema nakon emisije u kojoj je Nikolićeva saznala da ju je prijateljica izdala.

– Ne ostaj u prijateljstvu sa mnom ako na to aludiraš. U pušioni sam ti se zaklela da mi se sve najgore vrati i opet to mogu. Ne želim da bude fejk i neprirodno, da se lomiš oko prijateljstva, neka bude čisto. Lošu nameru imala nisam – rekla je Milica.

– Tako je ispalo. Svi klipovi postoje, ali ja mogu biti kažnjena za nešto što pričate. Šta si pričala sa Miljanom? – pitala je Aleks.

– Ispričaću ti jednom prilikom. Ako sumnjaš u mene, izaći ćemo mi, pričaću i sa Dejanom i sa tobom – rekla je Milica.

– Moraš da mi kažeš – rekla je Aleks.

– Evo neću da ostavljam prostora, preuzimam sve na sebe. Ne mogu sad da ti kažem. Krivo mi je što ti od čokoladice pričaju svašta i prave sumnju na nas. Dok nisi bila tu, govorili su mi da mi ti nisi prijatelj, da sam ja sve samo ne neprijatelj, a sad je druga priča. Možda sam ja sve to čula od treće osobe, a nikad neću reći ko je to – pričala je Veselinovićeva.

– Moraš da mi kažeš kako je tekao razgovor – rekla je Aleks.

– Ne sećam se, ono što sam ti ispričala, tako je bilo. Pričali smo za to što leti, boje. Ja sam kriva, ti nemaš veze sa tim. Ne znam kako smo došli na tu temu – rekla je Milica.

– Krivo mi je jer ti nisam želela ništa loše – rekla je Aleks.

– Neka moja muka bude ako sam ti poželela, a kamoli rekla nešto loše. Meni sto puta gore nek se vrati, svaki razgovor koje smo nas dve nasamo imale bio je dobronameran. Ja sam tebe zavolela i ne gledam te kao rijaliti prijateljicu, ja samo sa dvoje ljudi ne igram rijaltii. Ja sam najgora sad i mene je sramota što sam u svakoj temi. Sa ovim budalaštinama pokazujemo da smo jedna drugoj neprijatelji, glupost jeste – rekla je Milica.

– Od mene nećeš doživeti ništa loše, da se vređamo i slično – rekla je Aleks.

– Želim svima da imaju zlu nameru prema tebi kao što je ja nemam – rekla je Milica.

– Da mislim da imaš zlu nameru ne bih sad pričala sa tobom – rekla je Aleks.

– Ja ne mogu da budem spletkara nažalost prema Marku Markoviću i prema tebi koja si mi prijatelj od prošle godine – rekla je Milica, a sve poslušajte u videu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare