LUKAS VEČERAS SNIMA I SCENE ZA SVOJ FILM! Na bini s njim i ovaj glumac!

Popularni folk pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji pod nadimkom Aca Lukas, danas proslavlja 54. rođendan i tim povodom tradicionalno će održati koncert u Štark Areni. A osim muzičkog spektakla koji će prirediti, njemu će se na sceni pridružiti i mladi glumac s kojim će folker snimiti i scene za svoj film „Kafana na Balkanu“
Dok se vrše poslednje pripreme pred spektakl, progovorio je Saša Mirković, Lukasov menadžer i vlasnik „Hajp produkcije“ koja organizuje najveću žurku na Balkanu. 

Mirković je istakao da je ponosan što Aca održava drugi koncert u Areni ove godine, ali je otkrio i koja iznenađenja nam je folker spremio večeras.  

– Večeras će, kao i uvek, biti puna Arena. Pored mnogo starih hitova, Aca će na ovom koncertu pevati dosta novih pesama sa poslednjeg albuma – rekao nam je Saša koji je potom otkrio da će večerašnja publika biti deo Acinog autobiografskog filma „Kafana na Balkanu“. 

– U jednom trenutku, Aci će se na bini pridružiti Mladen Sovilj, koji će tumačiti Lukasov lik u filmskom ostvarenju „Kafana na Balkanu“. On će sesti za klavir i tu će se snimiti kadrovi za film i seriju. Ovo će biti prvi put da se tako nešto uradi, publika u filmovima je uvek virtuelna, a sada će biti prikazani stvarni ljudi. Svi koji večeras budu u publici na koncertu biće i deo „Kafane na Balkanu“. Mimo toga, Aca neće imati goste iznenađenja, on će svoj rođendan proslaviti sa svojom publikom jer tako želi- objasnio nam je Mirković, koji ističe da je ponosan na uspehe koje „Hajp produkcija“ sa svojim izvođačima niže. 
– Presrećan sam zbog svih uspeha koje nižemo, mislim da je jako bitno da se što više koncerata velikih koncerata održava u Beogradu. Dugo je vladao monopol jedne produkcijske kuće, i dolaskom „Hajp produkcije“ to je prestalo. Srećan sam što ćemo 10. decembra proslaviti jubilarnih 50 godina karijere Miroslava Ilića koji će tada održati koncert u Areni. Takođe, veliki uspeh je i zakazan koncert Erosa Ramacotija koji će 21. aprila nastupiti pred beogradskom publikom- zaključio je Saša Mirković.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare