SVE MI ŽENE ZNAMO DA SU DECA ONO NAJGORE ŠTO NAM SE DOGODILO: Izjava Vedrane Rudan koja je uzdrmala sve roditelje! Nije birala reči

Čuvena hrvatska spisateljica Vedrana Rudan godinama prkosi floskulama i frazama koje se koriste u medijskom prostoru. Najzapaženije izjave Vedrane Rudan su upravo one koje se suprostavljaju konzervativnim stavovima.

„Sve mi žene znamo da su naša deca ono najgore što nam se dogodilo. Prisluškivala sam razgovor mladih mama o njihovom odnosu prema deci. Sve one prisluškuju svoju decu i njihove potrebe. Ako sa dve godine ti detetu ne pokažeš gde mu je mesto, ono će te sa 10 godina? Stara sam škola, pripadam periodu kada su deca bila deca, nismo bili opsednuti decom, da ih slikamo i okolo. Deca su deca, moraš ih nahraniti, postaviti granice. Danas je obrnuto, ako rodiš bebu, beba je kraljica, a ti si sluga. Kod mene te priče ne pale. Kada navrši dete 40 godina, ti s njim ne bi popio kafu, da nije tvoje“, izjavila je Vedrana i dodala da se susreće sa lošim komentarima zbog svojih izjava.

„Najpre na mene žene skoče, pričaju da sam loša majka“, prenosi Blic žena.

Vedrana Rudan je nekoliko puta bila meta dela javnosti koja se ne slaže sa njenim stavovima, naročito kada su u pitanju brak, razvod, deca, ljubavnici i seksualni odnosi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare