ŠOK! DEJAN POKUŠAO DA UĐE U ZADRUGU! Dragojević hteo da dođe do Aleksandre, pa se oglasio i objasnio o čemu se radi! (VIDEO)

Pobednik „Zadruge 6“, Dejan Dragojević krenuo je put Šimanovaca kako bi pokušao da dopre do svoje devojke Aleksandre Nikolić, ali do toga nije došlo

Aleks i Dejan danas bi proslavili devet meseci veze, ali do slavlja neće doći jer je Nikolićeva u „Zadruzi 6“, a Dragojeviću nije odobren ulazak.

On je objavio danas video u kom je pokazao sve poklone koje je pripremio za Aleksandru, a potom i otkrio da ide u Šimanovce kako bi joj predao sve ili bar pokušao da ubedi produkciju da joj oni to daju.

Posebnu pažnju privukle su lutke s njegovim likom kojima je hteo da je iznenadi i da ona ima osećaj kao da je on pored nje.

Međutim, kada je došao na kapije Pinkovog kompleksa u Šimanovcima nisu mu dozvolili da uđe, ali ni da preda poklone zbog čega se on ponovo obratio svojim pratiocima:

– Samo da vas obavestim da ne pratite kakva će Aleksandrina reakcija biti jer joj nije dozvoljeno da prima pakete. Ja se vraćam i dobio sam bezbroj poruka s pitanjima šta je s poklonima, ali njoj ovog mesca nije dozvljeno da prima pakete, prošlog je bilo, a možda će nekog sledećeg moći- kazao je Dejan između ostalog.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare