SEKA ALEKSIĆ POSTAJE BIZNISMENKA! Pevačica počinje sa dizajniranjem ODEĆE OD LATEKSA! Ovo su SVI DETALJI, dame će se ODUŠEVITI

Seka Aleksić je u poslednje vreme puna novih ideja. Jedna od želja već duže vreme bila joj je da ima svoju modnu liniju i to će ostvariti u narednom periodu.

Pevačica je odlučila da uz pomoć svog art direktora pokrene novi modni biznis, a kako Kurir saznaje od izvora bliskom pevačici, u pitanju je modna kolekcija za pripadnice ženskog pola.



Njena linija će se zvati „555 Second skin by Seka“, što u prevodu znači „druga koža“. U prvoj kolekciji za svoj brend Aleksićeva će akcenat staviti na garderobu od lateksa,koja će biti vrlo slična onome što sama preferira kad je u pitanju scenska garderoba.

– Seka u poslednje vreme ne staje. Priprema nove pesme, album… Vodi kulinarski šou-program „Majke i snajke“ na Kurir televiziji, a sada je, na nagovor svog kreativnog direktora, rešila da se oproba i u modnim vodama. To će biti stvari kakve ona nosi na nastupima. Biće inovativnih materijala, posebno će akcenat biti na lateksu. Svetska priča. Nedavno je nosila i prvi model iz svoje kolekcije na nastupu u Novom Sadu. Svi su komentarisali da izgleda nikad bolje, a tome je svakako doprineo i stajling koji je za to veče izabrala. Sekina kolekcija biće dostupna svima, kako po pitanju cena, tako i po pitanju veličina. Biće to pravi bum – završava naš izvor.


Inače, Seka je nedavno počela da trenira i da vodi računa o svom izgledu, koji je dovela do savršenstva. Mnogo smatraju da nikad bolje i mlađe nije izgledala, dok se njen stil može uporediti sa stilom velikih svetskih zvezda.

Pokušali smo da dobijemo komentar Aleksićeve, ali ona se nije javljala na naše pozive.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare