RAZVODI SU GA DOVELI DO BANKROTA, A POROCI DO RUBA PROPASTI: Svet ga pamti po ulozi u HIT SERIJI, a ova žena ga je DOVELA U RED!

Zvezda čuvene serije „Čuvari plaže“Dejvid Haselhof stigao je u Hrvatsku, a svoje putovanje u nama susednu državu podelio je na društvenim mrežama.

Haselhofa je u naš region dovela kriminalistička serija „Ze network“ u kojoj tumači jednu od uloga. Snimanje je počelo još prošle godine u Puli, a sada se nastavlja.

Dejvid Haselhof (70) je i ranije boravio u Hrvatskoj, bilo je to 2019. godine kada je doputovao u društvu 29 godina mlađe supruge Hejli Roberts. Bjukenon je poznat po dobrim ulogama koje su ostavile trag, ali nažalost i po skandalima, među kojima su i one bračne afere, piše Kurir.

Glumac se 1984. oženio koleginicom Ketrin Hiklend, razveli su se 1989. a Iste godine on je stupio u brak sa Pamelom Bač, sa kojom je dobio ćerke Tejlor i Hejli koja se bavi modelingom i koja je takođe priredila niz medijskih ispada.

Drugi brak je okončao 2006. On je na tome insistirao, a nakon razvoda okrenuo se destruktivnom ponašanju. Haselhof se dugo borio sa porocima, 2009. je u alkoholisanom stanju u Londonu uništio hotelsku sobu i udario doktora. Malo pre toga internetom je počeo da kruži snimak u kojem se vidi kako on pijan pokušava da jede hamburge na podu kupatila.

Haselhof je 2011. godine zjavio da ma posebne, isceliteljske moći, nakon što se jedan dečak probudio iz kome. Naime, Dejvid je snimio motivacijsku poruku za dečaka, a nakon što ju je dete čulo, probudilo iz kome. Haselhof je siguran da je spasio više života kroz svoje pozitivno razmišljanje.

– Snimio sam poruku i govorio detetu da se probudi, glasom mog lika Majkla Najta. Uskoro mi je zazvonio telefon i rekli su mi da se maleni probudio iz kome nakon što su mu pustili snimak. Bio sam oduševljen. Kasnije sam dečaka sreo u jednom hotelu. Ne želim da budem patetičan, ali više puta mi se tako nešto dogodilo širom sveta. Delujem na ljude pozitivno – rekao je.

Za glumca se vezuju priče i o brojnim plastičnim operacijama, a bio je u vestima i zbog odluke da promeni prezime u Hof, pre više godina. Haselhof je bez probelam pričao o intimnim odnosiam njega i njegove supruge Hejli tvrdeći da im je seks neverovatan kao i da bi voleo da umre dok je u krevetu sa njom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare