DALILA NEĆE DA MU DA RAZVOD, A DEJANA NIŠTA NE DOTIČE! Dragojević napisao Aleksandri emotivno pismo: Hoće da nam propadnu PLANOVI

Bivša žena Dejana Dragojevića, Dalila Dragojević istakla je kako će se od njega razvesti samo kada ona to bude želela, puše Kurir. Ipak, pobednik „Zadruge 5“ ne osvrće se na njene opaske.

Dejan je na svoj Instagram profil objavio fotografiju sa devojkom Aleksandrom Nikolić koja se trenutno nalazi u rijalitiju. 

On joj je posvetio i emotivne reči koje su raznežile njegove pratioce.

– Devet meseci… Ono što smo kreirali od naših emocija to je ono što nas hrani… Znaš šta je naša emocija?! To je kao da ste sipali put rezervoar goriva i otišli na put oko sveta sa istim tim gorivom. Tako i mi. Za sedam meseci smo sipali ljubav, poštovanje, odlučnost, hrabrost u naša srca… To je naš rezervoar i koliko vidim nije mali, cisterna je. Hoće da ukradu iz nas ali ne mogu, hoće da ne stignemo do našeg cilja, hoće da nam propadnu planovi. Ljubomorni su i ako kažu da smo laž, mi smo ustvari jedina laž u koju oni ne veruju, jedina laž koja je istina, zato se trude – istakao je Dejan, pa nastavio:


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare