TRAGA SE ZA MASKIRANIM PUCAČEM SA ZVEZDARE: Na mestu pucnjave lokva krvi, komšije čule krike, policija uzela snimke sa kamera! 

Nikola R. (29) teško je povređen kada je na njega maskirani napadač zapucao iz pištolja u Ulici vojvode Vlahovića.

Nikola R. (29) teško je ranjen u sačekuši koja se u noći između ponedeljka i utorka dogodila u Ulici vojovode Vlahovića u Beogradu.

Kako Kurir saznaje, oko 1.15 sati Nikolu R. je presreo maskirani napadač i, kako se sumnja, na prakingu ispred zgrade u kojoj živi, iz pištolja na njega ispalio 15 hitaca.

– Nikola R. ranjen je u noge i stomak, navodno ga je pogodilo čak 10 metaka. On je sa teškim povredama prevezen na reanimaciju u Urgentni centar, a interesantno je da je on najpre odbijao da se pozove Hitna pomoć. Međutim, kada je video koliko je povređen i koliko krvari, pristao je da ga prevezu u bolnicu – kaže naš izvor upoznat sa slučajem.

Prema rečima našeg izvora, ranjeni Nikola R. od ranije je poznat policiji. – Navodno je ranije hapšen zbog droge, nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti. Motiv napada i dalje nije poznat, ali će dalja istraga utvrditi zbog čega je maskirani napadač pucao u Nikolu i da li su u pitanju neki reščišćeni računi – navodi izvor blizak istrazi.

Sumnja se da su napadači znali kretanje napadnutog mladića i spremali mu sačekušu.

– Policija radi na identifikacija napadača. Uzeti su snimci sa sigurnosnih kamera sa okolnih zgrada kako bi se utvrdila da li je neka od njih snimila osumnjičenog. Inspektori u civilu juče su satima „šešljali“ mesto pucnjave i okolinu – kaže izvor.

Komšije iz zgrade na čijem parkingu se desila pucnjava kažu da su se tokom noći čuli jezivi krici i da su se jako uplašili.

– Probudila nas je pucnjava i ti krici. On je jukao i vrištao. To ne može da se prepriča. Takve zvuke nikada u životu nisam čula. Plašila sam se i da provirim kroz prozor, da neki metak ne zaluta slučajno u moj stan. Toliko puta je pucano, da nismo znali koliko ljudi je napolju. Cela zgrada se probudila, a neka deca su počela da plaču. U strahu smo i dalje – kaže za Kurir izbezumljena komšinica i dodaje da je na mestu obračuna ostala lokva krvi.

Drugi komšija je dodao da u njihovom kraju ranije nije bilo problema i da pretpostavljaju da ranjeni momak tu živi kao podstanar.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare