EKSKLUZIVNO! Nedimović posle povlačenja Bjekovića: Evo šta čeka FSS! 

Branislav Nedimović je ekskluzivno za Republiku prokomentarisao dešavanja u FSS i izbor predsednika.

Danima unazad traje tenzija oko izbora novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Na kraju je jedini kandidat Nenad Bjeković povukao kandidaturu, a potom su razmatrane druge tačke dnevnog reda.

Ono što je posebno zanimljivo je da je sednici Skupštine prisustvovao i Branislav Nedimović, koji se u javnosti spominje kao glavni kandidat za predsednika FSS.

Nekadašnji ministar poljoprivrede, koji je na sednici u svojstvu delegata, se oglasio za Republiku i diplomatski odgovorio na pitanje da li bi prihvatio da vodi FSS.

– Važno je da Savez dobije mir i stabilnost pred Katar jer nas čekaju velike pobede, a ko će biti i šta pokazaće procedura posle Svetskog prvenstva – rekao je Nedimović.

Ono što je još obeležilo sednicu Skupštine FSS je prepucavanje predstavnika Partizana i Crvene zvezde, i odnosi dva najveća srpska kluba su rak rana srpskog fudbala.

Ipak, Nedimović veruje da ima prostora za napredak, kada je reč o odnosu večitih.

– Razgovor je lek za sve i vidim svetlu budućnost, iako nekad zvuči strasno. U svakom klubu ima razuma i to će leći na svoje posle reprezentativmih uspeha – poručio je Nedimović za naš portal.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare