ŠOK! Tokom izbacivanja Veliki šef DONEO NEOČEKIVANU ODLUKU: Voditeljka se uključila i saopštila zadrugarima VELIKU promenu

Svi su očekivali nedeljom uveče dramatićnu borbu za opstanak u rijalitiju Zadruga, ali na iznenađenje mnogih uključila voditeljka Dušica Jakovljević i saopštila im odluku Velikog šefa.

Voditeljka je, naime, zadrugarima rekla da ima pismo Velikog šefa, i nakon što ih je okupila oko crnog stola, ona je krenula da čita pismo:

– Dragi zadrugari imamo obaveštenje za sve vas. Uzimajući u obzir odnos Zole i Ine, i na zahtev gledalaca doneli smo odluku da večeras niko ne napusti Zadrugu. Obzirom na celokupnu situaciju da li je Ina trudna ili ne, šta će biti ako jeste, a šta ako nije, gledaoci žele da vidi, a mi smo odlučili da im to omogućimo. Pozdrav, Veliki šef.

Zola je otišao kod Kristine Ine Rajzinger u izolaciju nakon što je Dušica Jakovljević saopštila zadrugarima da večeras niko neće napustiti Zadrugu.

– Neće biti nedoumica nikakvih, što bi se s*enjala? – pitao je Zola.

– Svi smo ti tu – rekla je Sofija Una. – Neće ti se za godinu dana produžiti boravak, šta ti je – rekao je Zola.

– I ti taman znaš na čemu si i to je to. Ono što smo mi pričali, sve stoji – rekao je Zola, piše Kurir.

– Ona se plaši ako ostane i kad se to reši. Sad neće imati ništa jer je razdelila svu kozmetiku i sve što je imala – rekla je Sofija.

– Sve što sam ti rekao na prozoru, to je to. Ovo je bolje, oboma nam je lakše da ne razmišljamo – rekao je Zola.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare